Home Homepage OnePlus Mini va fi mai mic, dar impresionant

OnePlus Mini va fi mai mic, dar impresionant

0

Am vorbit despre posibilitatea unui nou model OnePlus compact, iar acum avem şi prima imagine care ne confirmă existenţa modelului OnePlus X, cum a fost botezat acesta.

Cu toate că, dimensiunea dispozitivului este mai mică, producătorul chinez de la OnePlus a păstrat specificaţiile de flagship, deci va fi un dispozitiv incredibil ca performanţe.

Citeşte şi: iPhone 6S are probleme la senzorul cu amprenta Touch ID

Din momentul în care CEO-ul companiei OnePlus a declarat că lucrează la un nou model de smartphone care va fi lansat până la finalul acestui an, informaţiile despre o versiune compactă nu au încetat să apară, iar specificaţiile dispozitivului sunt impresionante.

OnePlus Mini ar beneficia de noul sistem MediaTek Helio X10 cu 2GB RAM şi 32GB capacitate de stocare, cu suport pentru microSD.

OnePlus Mini are un display mai mic, comparativ cu cel al OnePlus 2, de 5 inch cu o rezoluţie de 1080p, ceea ce înseamnă că nu este un dispozitiv minimalist, accesibil, scos doar pentru a spori vânzările gamei.

Citeşte şi: Dispozitivele Android vor rula şi aplicaţii Windows

După cum spuneam,  bateria va avea o capacitate de 3000 mAh, iar dispozitivul va fi echipat cu USB de tip C, Quick Charge 2.0, Bluetooth 4.1.

OnePlus a decis să renunţe la conectivitatea NFC şi îl va include în Android Pay, prezent pe dispozitiv.

Va exista şi o configuraţie dual-camera cu un senzor de 13 megapixeli, capabil de înregistrări 4K şi flash LED dual-tone. Camera frontală este de 5 megapixeli, perfectă pentru selfie-uri.

Citeşte şi: Cum să spionezi un telefon mobil

Cu toate acestea, ar trebui să fim un pic rezervaţi în ceea ce priveşte produsul finit. Aceste informaţii sunt despre prototipul dispozitivului, ceea ce înseamnă că nu toate specificaţiile vor rămâne pe dispozitivul final.

Nu ne rămâne decât să aşteptăm până când OnePlus va face anunţul, iar acest lucru se va întâmpla curând, dacă ţinem cont că până la finalul anului mai este foarte puţin.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version