Home Lifestyle Cultura Află ce gândeşte animalul tău de companie cu acest gadget

Află ce gândeşte animalul tău de companie cu acest gadget

0

No More Woof este un dispozitiv mic care utilizează ultimele tehnologii în micro computing şi EEG pentru a analiza gândurile animalelor şi pentru a le traduce în limbajul uman prin intermediul unui speaker.

Prin achiziţionarea unui astfel de dispozitiv, nu cumperi doar prima ediţia a unui gadget senzaţional, ci susţii în acelaşi timp alte cercetări care ar putea sparge bariera dintre animale şi oameni.

„Am primit interes pentru No More Woof din partea multora dintre voi. Deşi rezultatele obţinute până acum sunt senzaţionale, am dori să precizăm că acesta este un proiect la care încă se lucrează şi nu un produs finit, încă”, este precizat pe site-ul oficial No More Woof.

Citeşte şi: 50 de lucruri incredibile, dar adevărate, despre planeta Pământ

Se lucrează la un concept pentru voci diferite, cu care să-ţi poţi obişnui câinele. În viitor, aceştia pretind că va fi posibil să alegi dintr-o serie de voci diferite, precum:

Holly: Asta este minunat!
Harley: Lasă-mă în pace
Pudge: Sunt atât de obosit
Mandy: Cine eşti?
Vincent: Hei, de ce plecaţi?
Da Vinci: Asta eşti chiar tu?
Roxy: Este momentul să dormi!
Abby: Trebuie să fie un animal tare drăguţ

Pentru moment, cei de la NSID spun că No More Woof este disponibil doar în engleză, dar au planuri şi pentru versiunea chineză, franceză şi spaniolă.

Te-ai întrebat vreodată la ce se gândeşte câinele tău cu adevărat? Curând va fi posibil să afli acest lucru. NSID lucrează la o nouă modalitate prin care să poţi comunica cu cel mai bun prieten.

Citeşte şi: „Poarta către Rai” – Ce se întâmplă când masezi acest punct al urechii

Producătorul are de gând să lanseze 3 opţiuni diferite, fiecare cu specificaţii variate. Iniţial, era posibil să faci precomandă pe pagina Indiegogo, dar acum este recomandat să contactezi direct Nordic Inventions.

Preţurile dispozitivelor variază în funcţie de specificaţii. Cel Micro costă 65 de dolari, cel Standard 300 de dolari şi Superior ajunge la 1200 de dolari.

Dacă eşti interesat să afli mai multe despre acest gadget care îţi poate simplifica comunicare cu prietenul patruped, intră pe www.nomorewoof.com.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version