Home Smart Gadgets Curând vom avea senzori de sănătate în sânge

Curând vom avea senzori de sănătate în sânge

0

În prezent, avem computere minuscule în buzunare sau la încheieturi, iar în viitor am putea să le avem chiar în sânge.

La o conferinţă de tehnologie care a avut loc săptămâna trecută, CEO-ul Jawbone, Hosain Rahman a precizat faptul că se lucrează la o modalitate prin care să fie dezvoltaţi diferiţi senzori de sănătate care poţi fi ingeraţi şi care pot să ajunge efectiv cât mai adânc în organism.

De fapt, Jawbone vrea să dezvolte o linie de dispozitive de monitorizare, care să fie reprezentate de senzori pe care trebuie să îi înghiţi şi care poate să adune şi să îţi analizeze datele tale de sănătate.

Citeşte şi: Samsung lansează două noi culori pentru Galaxy Note 5

Ragman sugereză că ar putea fi vorba despre senzori pe termen scurt pe care îi înghiţi şi mai târziu „se duc”, iar alţii care vor rămâne în sânge vor păstra datele cu privire la presiunea sângelui sau cantitatea de alcool din sânge.

Poate că aceste dispozitive ingerabile pot comunica cu maşina ta, iar la un moment dat îţi va fi aproape imposibil să depăşeşti limita de viteză legală.

Fortune anunţă că există alte astfel de pilule inteligente în lucru, inclusiv una de la Google, care ar putea depista bolile de la nivel celular, şi altele autorizate deja de Administraţia de Mâncare şi Medicamente, cum ar fi un senzor care le spune oamenilor câte medicamente se absorb în corp, prin intemediul unei aplicaţii activată prin Bluetooth.

Viitorul este plin de lucruri senzaţionale şi noi moduri prin care să ne hrănim ipohondria.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version