Home Homepage Google Photos a depăşit 100 de milioane de utilizatori activi în doar...

Google Photos a depăşit 100 de milioane de utilizatori activi în doar 5 luni

0

Încă de la lansarea variantei modificate a aplicaţiei Google Photos în mai 2015, serviciul a devenit rapid unul dintre cele mai populare platforme de photo sharing din ultimii ani.

Cât de populară a devenit? Astăzi, la doar 5 luni de la lansarea serviciului, Google Photos a atins peste 100 de milioane de utilizatori activi pe lună.

Pentru a sărbători cifra imensă, Google ne permite să aruncăm o privire asupra fotografiilor despre care am vorbit cu toţii de la lansare până în prezent.

Citeşte şi: 12 predicţii din 1900, care sunt înfricoșător de precise

Pentru început, în afară de fotografiile cu prietenii, familia şi mâncarea, pe care le fotografiem cel mai des. Iar când vine vorba despre fotografierea la anumite evenimente, nunţile sunt pe primul loc, urmate de concerte, fotografii de Crăciun şi imagini cu oameni dansând.

Aparent, câinii sunt cele mai fotografiate animale de companie, iar capitala Franţei, Paris, este cel mai fotografiat loc din lume, urmat de New York şi Barcelona.

De asemenea, bebeluşii sunt subiectul pe care fiecare dintre noi îl căutăm destul de des.

Citeşte şi: Gadgeturi din „Înapoi în viitor” care există în ziua de astăzi

Google mai spune că am creat mai mult de 15 milioane de animaţii şi colaje, iar compania a eliberat 3,720 de terabytes spaţiu de depozitare, drept opţiune de backup.

Recent, Google Photos a câştigat sprijinul Chromecast, o caracteristică care a lipsit notabil de când serviciul a fost decuplat din Google+ Photos.

Tu foloseşti Google+ Photos? Lasă-ne părerea ta la secţiunea de comentarii de mai jos.

 Sursa foto: androidauthority

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version