Home Homepage Notificările Facebook primesc un update considerabil

Notificările Facebook primesc un update considerabil

0

Notificările din aplicaţia Facebook au fost întotdeauna simple, prezentate într-o listă liniară de activităţi în care eşti implicat.

În această secţiune eşti anunţat despre comentariile la statusul actualizat, activităţile de grup, reamintirea zilelor de naştere şi aşa mai departe.

Cu noua actualizare, disponibilă încă de luni, tabul de notificări Facebook evoluează într-un tablou de bord a lucrurile de pe Facebook pentru care ai putea manifesta un interes, cum ar fi vremea şi ştirile din zona în care te afli.

Citeşte şi: Cum repari un smartphone pe care l-ai scăpat în toaletă

„Zi de zi, oamenii utilizează notificările pentru a fi la curent cu ceea ce fac prietenii şi familia”, spune managerul de produs Facebook, Keith Peiris, într-o postare care anunţă schimbarea.

„Am primit feedback de la persoane care îşi doreau să adauge informaţii importante pe care să le poată vedea cu uşurinţă, toate în acelaşi loc”, mai precizează aceasta.

Noul design, care a început să ruleze de luni pe aplicaţiile de pe iOS şi Android, le permite prietenilor să vadă evenimentele majore din viaţă, precum zilele de naştere sau nunţile. De asemenea, aici vor regăsi scorurile de la meciuri şi programul TV, în funcţie de paginile la care au dat Like.

Citeşte şi: 25 de scurtături de taste care te ajută să atingi nirvana digitală

„Cu această actualizare, setările notificărilor se vor schimba şi le vei putea ajuta oricând de la setări”, mai notează Peiris. „Poţi să personalizezi permanent informaţiile pe car ele vezi prin tastarea săgeţii din dreapta sau prin Add More Cards la finalul tabului.”

Noua actualizare aduce destul de mult cu Google Now, iar schimbarea o poţi observa chiar în imaginile de mai jos.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version