Home Homepage Facebook anunţă lansarea unei aplicaţii de ştiri de sine stătătoare

Facebook anunţă lansarea unei aplicaţii de ştiri de sine stătătoare

0

Facebook îşi pregăteşte ultima mişcare în ştiri cu o aplicaţie de sine stătătoare numită Notify, care este programată pentru lansare săptămâna viitoare.

Notify va furniza conţinut de la un lanţ de publicaţii print, digitale şi video, inclusiv de la Vogue, Mashable, CNN şi Washington Post. CBS, Comedy Central şi Billboard sunt, de asemenea, implicate.

Utilizatorii vor primi alerte atunci când publicaţiile prezintă un nou articol ce devine disponibil pe aplicaţie.

Diferit de Instant Article (Articole Instant), care prezintă articole din aplicaţia Facebook, Notify va fi doar un „cârlig”.

Citeşte şi: Nokia 3410 – „Cărămida” cu o baterie imbatabilă

Atât aplicaţia, cât şi caracteristica „în aplicaţie” sunt menite să reducă timpul de încărcare al ştirilor şi să ofere reţelei sociale oportunitatea de a deveni o destinaţie pentru ştiri de la mai multe surse.

Facebook a văzut un real succes în atragerea utilizatorilor prin intermediul aplicaţiilor pentru smartphone, inclusiv cu Messenger. Totuşi, au existat aplicaţii de sine stătătoare care nu au avut un aşa mare succes, iar aici le amintim pe cele de la Snapchat.

Dacă aplicaţia va fi lansată cu adevărat săptămâna viitoare, se va alătura unei serii de aplicaţii pe care campania le-a lansat de-a lungul anilor, cum sunt: Messenger, Poke, Camera, Rooms, Slingshot, Groups şi Pages.

Sursa foto: Shutterstock

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version