Home Divertisment Evoluţie Google Maps te ajută să faci cumpărăturile de sărbători

Google Maps te ajută să faci cumpărăturile de sărbători

0

Google vrea ca toată lumea să fie pregătită cât mai bine pentru sărbătorile de iarnă, mai ales când vine vorba de cumpărăturile de sezon.

Pentru acest lucru, Google Maps afişează acum programul de lucru al magazinelor din zona ta, pentru a facilita acele „cumpărături de ultim moment„.

Magazinele care au programul afişat online, vor avea afişat şi programul special de sărbători, alături de cel obişnuit.

Atunci când cauţi un magazin, iar în următoarele zile urmează o sărbătoare mare, vei putea vedea dacă magazinul respectiv are un program special de sărbători„, a scris Jonathan Sidi, Manager de produs pentru Google Maps, într-o postare de pe blog.

Citeşte şi: Google Maps pentru iPhone primeşte îmbunătăţiri

Dacă vrei să găseşti un anumit magazin, iar programul de sărbători nu este afişat, vei vedea un mesaj de avertisment care te atenţionează că programul de lucru poate fi diferit deoarece urmează sau este sărbătoare„.

Între locurile afişate intră atât restaurante, cât şi magazine, iar Google va facilita şi mai mult obţinerea rezultatelor prin opţiunea de „ce este deschis acum„, similară cu aplicaţia Yelp.

Această funcţionalitate va fi disponibilă pentru toate aplicaţiile Google Maps pentru mobil şi desktop, cât şi pentru căutarea online. În acest fel, te poţi pregăti cum se cuvine pentru sărbătorile care vin.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version