Home Homepage Smartphone-ul cu display indestructibil – 3 TESTE incredibile

Smartphone-ul cu display indestructibil – 3 TESTE incredibile

0

Atunci când scapi smartphone-ul pe scări, prima intenţie este să îţi pui mâinile în cap şi să începi să te rogi să nu se fi distrus.

De cele mai multe ori, display-urile smartphone-urilor nu rezistă la impactul cu solul, rezultatele fiind dintre cele mai grave, chiar de la o singură izbitură.

Motorola Droid Turbo 2 ne schimbă cu totul optica în ceea ce priveşte display-urile smartphone-urilor. Spunem fără doar şi poate „adio fragilitate” cu cel mai nou flagship lansat de Motorola.

Citeşte şi: Cum ştergi toate pozele din iPhone

Acesta face parte din linia smartphone-urilor cele mai bine primite de public de la Motorola, printre care amintim Moto X Pure Edition şi Moto X Play, care prezintă doar câteva schimbări la interior şi exterior.

Notabil la Droid Turbo 2 este ecranul. Motorola spune că a creat primul display indestructibil de smartphone, iar acesta îşi face debutul pe Turbo 2. Compania promite că, indiferent de câte ori scapi telefonul, atât timp cât nu îl torturezi, ecranul de la Turbo 2 nu se va crăpa şi nu se va distruge.

Este o promisiune destul de grea, mai ales pentru că display-urile sparte sunt printre principalele probleme pe care le întâlnim la tehnologia modernă.

Motorola nu minte când vine vorba de indestructibilitate. Există nenumărate testări realizate de publicaţiile de profil sau de utilizatorii Motorola care ne demonstrează că display-ul de la Droid Turbo 2 rezistă chiar şi la loviturile de ciocan.

Citeşte şi: Facebook anunţă lansarea unei aplicaţii de ştiri de sine stătătoare

Motorola Droid Turbo 2 are un procesor octa-core, 3 GB de RAM, 32 GB de memorie internă şi funcţionează cu sistemul de operare Android Lollipop.

Bateria de la Turbo 2 se presupune că trebuie să aibă o durată de viaţă la o singură încărcare de până la 48 de ore, iar în urma testelor, aceasta a ajuns la 10% după 14 ore de utilizare.

Ecranul de 5 inch are o super-rezoluţie de 2560 x 1440 pixeli şi a fost construit din 5 tipuri de material: începând cu cel de aluminiu, peste care a fost adăugat un display AMOLED flexibil, după care un senzor touch dual-layer, o lentilă de protecţie de interior şi una de exterior.

Motorola garantează o rezistenţă a display-ului la impactul cu solul de până la 4 ani. Totuşi, dacă display-ul este rezistent, nu acelaşi lucru poate fi spus în legătură cu carcasa şi rama dispozitivului.

Citeşte şi: LG Nexus 5X se lansează în România pe 9 noiembrie

Motorola Droid Turbo 2 are o cameră principală de 21 de megapixeli şi cea frontală de 5 megapixeli. Sub display regăsim un speaker stereo care oferă un sunet curat şi clar.

În ceea ce priveşte preţul smartphone-ului cu ecran indestructibil, aceasta este de 624 de dolari pentru versiunea de 32 GB şi 720 de dolari pentru 64 GB.

Rămâne să te convingi din testele realizate în video-urile de mai jos dacă Motorola Droid Turbo 2 îşi merită sau nu banii.

» Primul smartphone indestructibil? Droid Turbo 2 vs iPhone 6S Drop Test!

» Este acesta smarphone-ul indestructibil?

» Am încercat să distrugem smartphone-ul indestructibil de la Motorola

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version