Home Homepage Huawei G7 Plus: Specificaţii, lansare şi disponibilitate

Huawei G7 Plus: Specificaţii, lansare şi disponibilitate

0

Piaţa mid-range este una dintre cele mai competitive pieţe din industrie, iar Huawei şi-a extins seria G cu noul Huawei G7 Plus.

Noul dispozitiv este asemănător cu Huawei G8, care a fost anunţat la IFA Berlin 2015 şi promite să ofere o experienţă mid-range competitivă la un preţ accesibil.

G7 Plus este succesorul lui Huawei G7 şi oferă un upgrade al display-ului şi al procesorului, în comparaţie cu modelul anterior.

Display-ul de pe Huawei G7 Plus este de 5.5 inch Full HD IPS, iar dispozitivul funcţionează cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615, vine cu 3 GB de RAM şi 32 GB memorie internă.

Citeşte şi: Smartphone-ul cu display indestructibil – 3 TESTE incredibile

Pe spate avem o cameră de 13 MP cu dual-tone flash, ce prezintă un senzor de amprentă sub ea, în vreme ce camera frontală captează imaginii la 5 MP.

Aşa cum am văzut şi în cazul celorlalte dispozitive Huawei, avem capacitate dual SIM şi dispozitivul vine cu LTE, Wi-Fi, GPS şi Bluetooth, în vreme ce sistemul de operare este Android 5.1 Lollipop, cu Emotion UI v3.1, propriul sistem de operare Huawei, deasupra.

Huawei G7 Plus s-a lansat în China şi Tailanda prin intermediul site-ului oficial al companiei la un preţ de aproximativ 330 de dolari. Pentru moment, nu există informaţii cu privire la disponibilitatea dispozitivului mobil şi pe celelalte pieţe.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version