Home Homepage Samsung Galaxy S7 se lansează în februarie 2016

Samsung Galaxy S7 se lansează în februarie 2016

0

Unul dintre primele zvonuri pe care le-am auzit cu privire la lansarea Samsung Galaxy S7 a fost că ar putea apărea pe piaţă mai repede decât ne-am aşteptat.

Potrivit unei surse din interior, Samsung a început să lucreze deja anul acesta la Galaxy S7, cu o lună înainte să se apuce de Galaxy S6 anul trecut. Dacă ne aşteptăm la o perioadă similară de producţie, asta ar însemna că ne vom bucura de apariţia flagship-ului Galaxy S7 în decursul lunii februarie 2016.

Dat fiind faptul că Samsung a lansat Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 Edge+ înainte de un eveniment major, IFA Berlin 2015, care a avut loc în septembrie, compania ar putea planifica lansarea Samsung Galaxy S7 înainte de Mobile World Congres, care va avea loc în martie 2016.

Citeşte şi: Review Samsung Galaxy S6 Edge Plus: Funcţie după funcţie

Există zvonuri potrivit cărora, Galaxy S7 ar veni în două variante, unul cu procesor Qualcomm Snapdragon 820, care tocmai a fost lansat şi unul cu procesorul Exynos de la Samsung.

Alte surse din Coreea susţin faptul că Samsung a început producţia în masă cu propriul procesor personalizat, lucru ce ne determină din nou să ne gândim la o dată de lansare ce va avea loc mai devreme decât ne-am aştepta.

Nici nu s-au lansat bine Samsung Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 Edge Plus, că deja au ieşit o serie de zvonuri cu privire la lansarea Samsung Galaxy S7. Haideţi să ni le reamintim:

» Samsung Galaxy S7 va fi alimentat de un procesor personalizat

» Samsung Galaxy S7 se lansează în ianuarie – Află în ce zi!

» Samsung Galaxy S7: Lansare şi caracteristici

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version