Home Smart Gadgets Aşa arată un încărcător de 5000 de dolari pentru iPhone şi Apple...

Aşa arată un încărcător de 5000 de dolari pentru iPhone şi Apple Watch

0

Nu trebuie să ne mai mire faptul că unele accesorii pentru iPhone sunt mult mai scumpe decât dispozitivele mobile pentru care sunt concepute.

Ediţia de încărcătoare Dome Crystal, care poate încărca atât iPhone-ul, cât şi Apple Watch-ul, este un accesoriu care pur şi simplu te lasă cu gura căscată.

Te întrebi de ce este atât de scump? Ei bine, acest încărcător este creat cu cristale Swarovski, iar compania Defined Corp. este cunoscută pentru accesoriile extravagante pe care le lansează în ediţie limitată.

Citeşte şi: 50 de lucruri incredibile, dar adevărate, despre planeta Pământ

Dacă te gândeşti la ce mă gândesc şi eu, cel mai probabil ţi se pare absurd să plăteşti un încărcător wireless la un preţ care este mai mare decât preţurile unui iPhone şi a unui Apple Watch la un loc (desigur, dacă optezi pentru Apple Watch Edition, care costă 10.000 de dolari, se cam schimbă treaba).

Încărcătorul wireless încrustat cu pietre va fi disponibil publicului larg începând cu 31 decembrie şi este disponibil în 5 culori: negru, gri, argintiu, auriu şi rose gold.

Versiunea standard a încărcătorului se vinde la preţul de doar 99 de dolari, iar varianta rose gold fără pietre Swarovski costă ceva mai mult de 129 de dolari.

Citeşte şi: Cum prelungeşti durata de viaţă a bateriei telefonului

Dacă acesta ţi se pare un accesoriu pentru iPhone sau Apple Watch mult prea scump, află că o companie germană, numită GnG a creat la un moment dat o carcasă de 18 carate pentru iPhone, care includea 200 de diamante şi ajungea la preţul de 108.981 de dolari potrivit CBS News.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version