Home Homepage Bateria care se încarcă de 10 ori mai repede decât bateriile moderne

Bateria care se încarcă de 10 ori mai repede decât bateriile moderne

0

De curând, Watt Lab, deţinut de Huawei Technology Corporation Limited, a prezentat un model de baterie care se încarcă de 10 ori mai repede decât bateriile moderne.

Dezvăluirea a avut loc la Simpozionul de Baterii din Japonia. Huawei a prezentat demo-uri pentru 2 tipuri de design de baterii: una cu o capacitate de 600 mAh şi alta cu 3000 de mAh. De la 0%, varianta de 600 mAh ajunge la 68% în doar 2 minute.

Bateria de 3000 de mAh a arătat o viteză şi mai impresionantă de încărcare, având capacitatea de a ajunge la 48% în doar 5 minute.

Citeşte şi: Cum să cureţi tastatura calculatorului în 30 de secunde

Acesta nu este doar un experiment izolat. Huawei a testat aceste baterii intens şi consideră că tehnologia folosită va revoluţiona dezvoltarea bateriilor litium.

Acest tip de încărcare lasă la pitici tehnologia Fast Charging de la Samsung şi Quick Charge de la Qualcomm.

Huawei pretinde că designul bateriei nu va afecta durata de viaţă a bateriei şi este nerăbdătoare să aducă produsul pe piată, mai ales pentru că în prezent se află în discuţii cu parteneri pentru producţie şi distribuţie.

Dacă vrei să vezi cele 2 experimente Huawei, dă click aici pentru versiunea de 600 mAh şi aici pentru versiunea de 3000 de mAh.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version