Home Homepage Cum explică Samsung utilitatea Galaxy View

Cum explică Samsung utilitatea Galaxy View

0

Samsung Galaxy View este un mister pentru mulţi dintre noi: este o tabletă cu specificaţii mid-range, cu o diagonală de 18.4 inch, la un preţ de dispozitiv high-end.

Recent, Engadged a publicat un editorial cu titlul „Nu înţeleg de ce există Samsung Galaxy View”, iar Samsung nu a întârziat să aibă o reacţie, motiv pentru care a oferit publicului larg un „Ghid de utilizare a Galaxy View de la utilizatorii de rând la designerii UX”.

„Galaxy View excelează la arătarea conţinutului, iar aplicaţiile sunt personalizate pentru a se potrivi la o varietate de stiluri de viaţă. Un bucătar o poate folosi pentru reţete sau pentru a vizualiza tutoriale pentru gătit, copiii se pot juca diferite jocuri în living, iar fanii de sporturi pot viziona meciul preferat la grătar sau în oricare cameră din casă”, spune DaYoung Park, manager al echipei de strategie de produs, Mobile & IT Communications Business.

Citeşte şi: Apple va lansa iPad Pro pe 11 noiembrie

De asemenea, Samsung a mai precizat că „Galaxy View a fost gândită de designerii săi ca fiind o unealtă distractivă şi utilă pentru orice membru al familiei, oriunde ar trăi.”

„Poate fi o unealtă educaţională pentru şcoli şi instituţii. Este un tovarăş bun pentru călătorii, cu o durată de viaţă a bateriei de până la 8 ore. Poţi să o utilizezi pentru a viziona videoclipuri la petrecerei, iar speakerele sunt capabile să ofere sunet extrem de bun.”

Citeşte şi: Galaxy View, de 18.4 inch, se lansează pe 6 noiembrie la 599 de dolari

De ce a ales Samsung să explice utilitatea Galaxy View printr-o postare de blog este o chestiune care poate fi discutată din mai multe perspective, dar la final toate vor duce la un singur aspect: dimensiunea tabletei, în vreme ce Galaxy NotePRO de 12.2 era deja prea mare.

Asus a avut o idee foarte bună când a lansat Asus PadFone, la fel şi Apple cu iPad Pro, dar oare Galaxy View îşi merită cu adevărat banii?

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version