Home Homepage iPhone 7: Zvonuri bune şi rele

iPhone 7: Zvonuri bune şi rele

0

Dacă eşti un utilizator iPhone, află că perechea ta preferată de căşti s-ar putea să nu se potrivească la următorul smartphone flagship de la Apple, care se presupune că va fi denumit iPhone 7.

Potrivit unui blog japonez, Mac Otakara (care citează Apple Insider), Apple ar putea renunţa la tradiţionala mufă jack 3.5 mm în cazul următorului iPhone, pentru că este prea mare.

Un aspect pozitiv pentru utilizatori ar fi că iPhone 7, cel mai proabil va fi cel puţin cu un milimetu mai subţire decât iPhone 6S. Totuşi, pentru a crea un smartphone atât de subţire, ar fi imposibil de implementat mufa pentru căşti, aşa cum este ea.

Citeşte şi: 4 motive pentru care să investeşti mai mulţi bani într-un mouse inteligent

În loc să îţi conectezi căştile la portul tradiţional, Apple s-ar putea să îţi permită să introduci căştile în portul de încărcare al iPhone-ului.

Tot Mac Otakara sugerează că Apple ar lucra la o pereche de căști EarPods dotate cu un conector Lightning, același folosit pe iPhone-urile de la 5 în sus pentru încărcare și transferul de date.

Apple a cercetat alternativele la mufa jack 3.5 mm de ceva vreme, ca şi când ar fi ştiut că într-o zi designul va suferi schimbări semnificative, chiar un patent publicat în luna septembrie sugerând oarecum acest lucru.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version