Home Homepage Samsung Galaxy S7: Data de lansare, zvonuri, ştiri, specificaţii şi preţ

Samsung Galaxy S7: Data de lansare, zvonuri, ştiri, specificaţii şi preţ

0

Samsung şi-a construit un nume ca producător de smartphone-uri premium odată cu lansarea seriei Galaxy S, motiv pentru care fiecare dintre noi suntem entuziasmaţi să vedem cu ce vine nou Galaxy S7.

UPDATE 28.12.2015: Samsung vrea să lanseze în luna februarie 2016 noua generaţie de smartphone din serie Galaxy care va fi disponibilă în două versiuni diferite: una cu un ecran plat, cu o diagonală de 5,2 inch, şi una cu un ecran curbat, cu o diagonală de 5,5 inch, aceasta din urmă fiind denumită „Galaxy S7 Edge”.

Samsung ar urma să producă iniţial 3,3 milioane de exemplare din viitorul smartphone cu o diagonală de 5,2 inch şi aproximativ 1,6 milioane de exemplare de smartphone cu ecran curbat.

Este destul de complicat să ştii la ce lucrează compania, dar am pus cap la cap cele mai noi ştiri, zvonuri şi specificaţii despre Galaxy S7.

Cele mai recente zvonuri sugerează că Snapdragon 820 este testat pe Galaxy S7, ce foloseşte tehnologia Britecell.

Citeşte şi: Samsung Galaxy S7: Lansare şi caracteristici

Începând cu 10 august 2015 am aflat faptul că flagship-ul Galaxy S7 va avea pe el procesorul Snapdragon 820 şi va rula sistemul de operare Android Marshmallow. Apoi, pe 25 august 2015, aflam că Samsung testează intens Snapdragon 820 pe Galaxy S7.

Data de 12 septembrie a venit cu mai multe specificaţii legate de smartphone-ul premium, care urmează să fie lansat de Samsung. Spre exemplu, potrivit unui articol GForGames, care cita surse din Coreea, Samsung Galaxy S7 va avea un display de 5.1 inch sau 5.7 inch, 1440 x 2560, ClearForce, Super AMOLED, regăsit şi pe Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge.

Următorul zvon în materie de specificaţii ne dă de înţeles că Samsung va introduce o cameră duală similară celei de pe HTC One M8 şi apar informaţii legate de data de lansare, care ar putea avea loc în februarie 2016.

Citeşte şi: Galaxy S7 ar putea fi primul smartphone „sub-premium” de la Samsung

Tot în luna septembrie am mai aflat că, dispozitivul mobil ce va fi lansat în Marea Britanie va veni cu procesorul companiei, Exynos, în comparaţie cu cele ce vor fi lansate în restul lumii şi vor avea procesorul Qualcomm 820.

Din luna octombrie apar informaţii şi cu privire la faptul că procesorul Qualcomm 820 va suferi modificări speciale pentru Galaxy S7, mai exact acel zvon legat de procesorul personalizat.

În noiembrie sunt lansate tot mai multe zvonuri cum că 21 februarie 2016 va fi data oficială de lansare, este dezvăluită tehnologia Britecell, pe care o vom regăsi la camera smartphone-ului Galaxy S7 şi se pare că microSD-ul revine.

Din păcate, nu există nicio informaţie cu privire la baterie până acum, motiv pentru care nu putem să ne imaginăm prea multe legate de designul dispozitivului. Desigur, un smartphone nou nu înseamnă neapărat o baterie mai mare.

Pe scurt:

» Samsung Galaxy S7 se lansează pe 21 februarie 2016
» USB-C revine, avem Android 6.0 Marshmallow şi ClearForce
» Preţul va oscila între 3800 – 4150 lei.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version