Home Smart Smartphones Samsung Galaxy S7: Primele imagini cu designul flagship-ului

Samsung Galaxy S7: Primele imagini cu designul flagship-ului

0

Au existat numeroase speculaţii cu privire la flagship-ul pe care Samsung îl va lansa anul viitor: totul de la data de lansare până la design şi specificaţii.

Săptămâna trecută, un raport din Coreea sugera că Galaxy S7 şi S7 Edge vor suferi mici îmbunătăţiri în ceea ce priveşte designul, iar concentrarea maximă va fi pe actualizarea componentelor hardware interne.

Astăzi, avem ceea ce ar putea fi prima randare a Galaxy S7 şi S7 Edge, preluată de la IT Skins.

Citeşte şi: Samsung Galaxy S7: Data de lansare, zvonuri, ştiri, specificaţii şi preţ

Prima imagine: Faţa – Ne prezintă 4 aspecte pe care am putea să le luăm în seamă:

» USB-ul de Tip-C ar putea fi reintrodus, dacă este să analizăm partea de jos a imaginii, care ne prezintă un port de încărcare simetric, oval şi uşor alungit. În vreme ce unii au speculat că Note 5 va include USB-C, S7 pare să fie primul dispozitiv Samsung care să îl deţină. Din păcate, aşa cum vei observa în cea de-a 3-a imagine, acest aspect este contrazis, oarecum, cele 2 randări intrând în conflict, pentru că un port standard USB 2.0 este vizibil cu ochiul liber.

Citeşte şi: Samsung Galaxy S7: O analiză pertinentă a controversatului design

» Imaginea sugerează că butonul de home va avea formă dreptunghiulară, în vreme ce S6 a folosit un buton mai mare, uşor oval. Este confirmat faptul că va fi prezent senzorul de amprentă, de vreme ce îl avem deja pe S5 şi S6 şi cel mai probabil îl vom avea şi pe dispozitivele lower-end ce vor mai fi lansate anul viitor.

» Imaginea mai sugerează că designul per ansamblu pe faţă al S7 va fi esenţial acelaşi ca la S6: Sticla parea a fi 2.5D cu perimetru metalic şi butoane de volum separate.

» Camera frontală va fi mutată în colţul din dreapta sus.

S7-RENDER-2

A doua imagine: Spatele

» Galaxy S7 va avea şi el tăviţa pentru SIM, ce va fi localizată pe partea dreaptă a dispozitivului, iar spre bază putem observa un buton alungit, oval care ar putea fi dedicat camerei. Aşadar, SIM-ul de pe S6 rămâne în acelaşi loc şi pe S7.

Citeşte şi: Cu ce vin în plus Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge faţă de S6 şi S6 Edge

» Modulul camerei iese din dispozitiv, arătând ca o „umflătură”, uşor mai mare decât ceea ce putem vedea pe Galaxy S6. Desigur, dacă este să luăm în seamă zvonurile potrivit cărora componentele interne primesc o mai mare atenţie, ne putem aştepta şi la o schimbare în ceea ce priveşte camera dispozitivului.

A treia imagine: Complet

» Galaxy S7 va avea un port Infraroşu. Decizia Samsung de a nu include infraroşu pe unele dispozitive a stârnit zvonuri şi critici din partea studiourilor software care se bazau pe prezenţa componentei. În mod special, amintim faptul că S6 Edge avea IR, în vreme ce S6 Edge Plus nu avea.

Citeşte şi: iPhone 7: Evaluarea zvonurilor sau tot ce trebuie să ştim până acum

» Ramele de pe margini sunt extrem de mici.

» Butonul de home dreptunghiular revine.

» Este vizibil un port USB 2.0.

Dimensiuni:

GSM Arena oferă primele informaţii cu privire la asta, mai exact Galaxy S7 ar avea dimensiunea standard de 143.37 x 70.8 x 6.94 mm. Va mai exista un model, Galaxy S7 Plus, care va măsura 163.32 x 82.01 x 7.82 mm şi se sugerează că va avea un ecran de 6 inch.

Citeşte şi: Samsung Galaxy S7 va avea tehnologie de răcire

Acestea fiind spuse, aşteptăm părerea ta cu privire la primele randări cu Galaxy S7 şi ce ai de spus în ceea ce priveşte un Galaxy S7 Plus de 6 inch. Eşte încântat de idee? Dezamăgit? Surprins? Întristat? Lasă-ne opinia ta la secţiunea de comentarii de mai jos.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version