Home Homepage OnePlus X Ceramic este disponibil prin invitaţie începând de astăzi

OnePlus X Ceramic este disponibil prin invitaţie începând de astăzi

0

Deşi One Plus X Ceramic a fost prezentat în luna octombrie a acestui an, OnePlus a anunţat oficial că invitaţiile pentru această vesiune a smartphone-ului vor fi disponibile începând de astăzi, 10 decembrie.

Cel mai probabil, toate detaliile vor apărea pe parcursul zilei de astăzi, dar postarea în care a fost făcut anunţul sugerează că dispozitivul va fi disponibil pentru vânzare prin intermediul unui website oficial.

Citeşte şi: OnePlus lansează poliţa de asigurare pentru smartphone

Pentru a putea intra în posesia modelului la ediţie limitată trebuie să ţii minte că ai nevoie de o invitatie special pentru OnePlus X Ceramic, aşa că te-ai putea aştepta ca un competitor să pună mâna pe dispozitiv înaintea ta.

Versiunea din ceramică a smartphone-ului este de curând disponibilă la vânzare şi în India. Smartphone-ul este disponibil din luna noiembrie prin intermediul Amazon, la un preţ ceva mai mare (346 de dolari) decât al versiunii OnyX (256 de dolari). Ar trebui să ne aşteptăm, cel mai probabil, la aceleaşi preţuri şi la nivel internaţional.

Citeşte şi: OnePlus One şi OnePlus 2 vor primi Marshmallow anul viitor

OnePlus recomandă să stăm cu ochii după „mai multe moduri” în care putem intra în posesia dispozitivelor Ceramic, aşa că nu este exclus să mai existe şi alte metode precum un concurs, poate. Dacă nu eşti sigur că îţi doreşti acest smartphone, aruncă o privire pe specificaţiile sale.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version