More

  Skype îţi permite să lansezi apeluri video de grup pe mobil

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Au trecut 6 ani de zile de când Skype a introdus apelurile video pe telefoane, iar compania a anunţat că aduce apelurile video de grup pe dispozitivele mobile.

  Caracteristica atât de necesară se va lansa pe telefoanele Android, iOS şi Windows 10 în săptămânile ce urmează. Această surpriză vine în urma sărbătoririi Skype a 2 trilioane de minute petrecute de utilizatori în apelurile video gratuite.

  Apelurile video de grup au fost absente prea multă vreme din aplicaţia Skype de pe mobil, în vreme ce rivalul companiei, Google Handouts, permite ca până la 10 persoane să poată lua parte la o discuţie în grup, de ceva vreme deja.

  S-au schimbat o mulţime de lucruri din 2006, când Skype era disponibil numai pe calculatoare. Acum, peste 750 de milioane de persoane au descărcat aplicaţia pe telefoanele Windows, Android, iPhone sau iPad, însemnând că Skype este una dintre cele mai populare aplicaţii gratuite de pe iTunes Store şi Google Play.

  Poţi folosi Skype pe Skype.com, Outlook.com, Xbox, Windows 10 Mobile şi aplicaţii partenere Office Web.

  skype-group-video-840x472

  Pentru a sărbători 10 ani de apeluri video, Skype te răsplăteşte cu o nouă funcţie nemaipomenită, complet gratuită. Aceasta va fi disponibilă pentru milioane de utilizatori de dispozitive mobile în perioada imediat următoare, dar dacă vrei să arunci o privire mai devreme, dă click pe link-ul de mai jos, înregistrează nişte date şi bucură-te de comunicarea video.

  SKYPE OFERĂ APELURI VIDEO DE GRUP PE MOBIL

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.