More

  iPhone 7 va avea display OLED flexibil creat de Samsung

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Surse din interiorul industriei pretind că divizia de display-uri de la Samsung a ajuns la o înţelegere cu Apple pentru a crea display-urile flexibile OLED pentru iPhone 7.

  Samsung Display se pare că va ajunge la mai multe companii de tehnologie pentru display-uri din Coreea de Sud pentru a achiziţiona redusele şi tehnologia necesară pentru a face faţă cererilor masive de la Apple.

  Înţelegerea presupune ca Samsung să investească până la 7.47 miliarde de dolari în echipamente şi cele necesare pentru a face faţă cererii. Valoarea înţelegerii cu Apple nu a fost dezvăluită publicităţii, dar producţia se aşteaptă să înceapă în primul trimestru al anului 2016 şi să se extindă până în 2017.

  Citeşte şi: Qualcomm Snapdragon 820 va fi produs de Samsung

  Producţia de display-uri OLED flexibile va ajunge până între 30.000 – 40.000 de piese pe lună.

  Până în prezent, iPhone-urile de la Apple au utilizat doar display-urile LCS. Apple Watch este primul dispozitiv care foloseşte un ecran OLED flexibil, iar faptul că le vom vedea pe iPhone-uri nu este chiar o surpriză.

  Nu este o surpriză nici măcar că Samsung se va ocupa de producţia acestora. Nu doar că nu este o supriză faptul că Samsung creează cele mai bune display-uri OLED de pe piaţă, ci acesta a asigurat mai multe componente pentru iPhone, inclusiv procesorul A9.

  Citeşte şi: Apple nu îşi mai face singur publicitate, lasă totul pe mâna publisherilor

  Deşi această mişcare ar putea părea că Samsung ajută competiţia, de fapt componenta aceasta de business a Samsung a fost cea care nu a lăsat divizia mobilă să cadă.

  Procesoarele, display-urile şi RAM-ul sunt principalele aducătoare de resurse financiare pentru compania din Coreea de Sud, nu vânzarea dispozitivelor mobile.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.