Home Divertisment Aplicaţii Microsoft lansează News Pro, un serviciu de livrare de „știri hiper-relevante”

Microsoft lansează News Pro, un serviciu de livrare de „știri hiper-relevante”

0

Microsoft lansează astăzi News Pro, un serviciu de livrare de ştiri cu „ştiri hiper-relevante pentru munca ta”. Aplicaţia poate fi utilizează fie contul tău de Facebook, fie cel de LinkedIn, pentru a-ţi permite accesul la ştirile din zona ta de interes.

Ideea este asemănătoare cu aplicaţia News de la Apple şi cu Flipboard, dar se concentrează preponderent pe articole şi teme legate de cariera ta de zi cu zi. Proiectul se pare că vine de la echipa Microsoft Garage, care este specializată pe proiecte experimentale.

Aplicaţia iOS în sine se concentrează să aducă articole în funcţie de temele de care ai putea fi interesat.

Greg Barbosa de la 9to5Mac a testat serviciul conectându-se la aplicaţie cu ajutorul contului LinkedIn, unde este legat la diferite zone de interes cu privire la software-ul calculatoarelor.

Astfel, acestuia i-au fost prezentate subiectele principale de la diferite companii de software, cu posibilitatea de a citi articolul rapid, aşa cum faci când foloseşti Reader View de la Safari.

De asemenea, aplicaţia grupează informaţiile în subcategorii, oferindu-ţi posibilitatea de a ajunge la ştirea care te interesează cel mai mult în cel mai scurt timp cu putinţă.

Apple va dezvolta un suport pentru conţinut plătitit în propria aplicaţie de ştiri, News, în vreme ce News Pro, proaspăt lansată de Microsoft va fi gratuită în App Store şi pe Web.

„News Pro te ajută să cauţi ştirile legate de munca ta de zi cu zi. Alimentează-ţi interesele cu peste un milion de subiecte din care să alegi. Informează-te eficient prin localizarea celor mai importante şi relevante articole în fiecare zi, în funcţie de interesele personale.

Găseşte articole şi subiecte de care nu credeai că ai nevoie. News Pro îţi permite că îţi extinzi domeniul de actualizare al ştirilor pe care le descoperi pe ştiri, unde poţi citi articole care sunt de interes pentru tine. De asemenea, poţi avea acces la ştiri legate de orice subiect chiar în aplicaţie, astfel încât să fii complet informat”, este modul în care Microsoft descrie aplicaţia. Foto

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version