Home Homepage K10 şi K4 de la LG ajung în Europa săptămâna aceasta

K10 şi K4 de la LG ajung în Europa săptămâna aceasta

0

LG a anunţat că ultimele smartphone-uri entry-level, LG K10 şi K4, vor ajunge pe pieţele internaţionale cheie încă de săptămâna aceasta, începând cu Europa şi Comunitatea Statelor Independente (CSI).

Dispozitivele vor ajunge în Asia, Orientul Mijlociu şi America Latină în săptămânile ce urmează.

Smartphone-urile LG din seria K au scopul de a livra un aspect şi o atingere premium la un preţ redus. Seriile K promit, de asemenea, o experienţă cu o cameră premium de smartphone, iar specificaţiile dispozitivelor vorbesc de la sine.

LG K10 are un display cu diagonala de 5.3 inchi, In-Cell Touch HD LCD, rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop şi are o baterie detaşabilă de 2,300 mAh. Procesorul dispozitivului este octa-core SoC de 1.14 GHz sau quad-core de 1.3 GHz CPU (regăsit şi pe versiunea 3G).

Camera principală a LG K10 este fie de 13 MP, fie de 8 MP, în funcţie de modelul ales, cu cameră frontală de 8 MP, respectiv 5 MP. De asemenea, diferă şi opţiunile de RAM: 2 GB, 1.5 GB şi 1 GB. LG K10 vine fie cu 8 GB, fie cu 16 GB de memorie internă, cu opţiune de expansiune microSD.

LG K4 este mult mai accesibil! Acesta are un display de 4.5 inchi, procesor quad-core de 1 GHz şi 1 GB de RAM. Smartphone-ul vine cu sistemul de operare Android 5.1 Lollipop şi are o baterie de 1,940 mAh, memorie internă de 8 GB şi posibilitatea de expansiune prin microSD.

În ceea ce priveşte camerele, principala este de 5 MP, în vreme ce cea frontală este de 2 MP şi are bliţ.

Pentru moment nu avem informaţii oficiale cu privire la preţurile dispozitivelor, dar vom rămâne cu ochii pe smartphone-uri şi vom comunica detaliile de îndată ce le vom afla.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version