Home Homepage Cum să foloseşti telefonul fără să-ţi dai mănuşile jos

Cum să foloseşti telefonul fără să-ţi dai mănuşile jos

0

Temperaturile cu minus sunt la ele acasă de câteva săptămâni, iar fiecare dintre noi vrem să ne ferim de frig pe cât de mult posibil. Căciula, fularul şi mănuşile sunt accesoriile nelipsite atunci când ne pregătim să ieşim în frigul de afară.

O mare problemă pentru utilizatorii de smartphone-uri este aceea că, ori de câte ori trebuie să utilizeze dispozitivul mobil, trebuie să îşi dea jos mănuşile.

Ei bine, există câteva trucuri pe care le poţi utiliza atunci când te sună un prieten, şeful sau partenerul de viaţă, iar mănuşilor pot rămâne în continuare pe mâini, ţinându-ţi de cald.

Nu ne referim doar la mănuşile special concepute pentru a putea utiliza smartphone-ul, ci la o serie de accesorii pe care le ai în posesie deja şi care nu ai crezut că te pot scăpa de probleme, atunci când afară este frig de îngheaţă pietrele.

Răspunde la telefon cu nasul

Pare un truc banal, care te face să zâmbeşti când te gândeşti la el. Nici nu contează privirile amuzate ale celor din jur, de vreme ce nu îţi mai îngheaţă mâinile pe telefon atunci când stai la temperaturi cu minus.

Foloseşte căştile telefonului

Majoritatea dintre noi utilizăm căştile telefonului pentru a asculta muzică sau pentru a vorbi cu cei dragi atunci când avem mâinile ocupate. Fie că eşti utilizator de iPhone, Android sau Windows Phone, căştile pe care le ai în posesie te pot ajuta să răspunzi cu siguranţă la telefon, printr-o singură apăsare de buton.

Dacă îţi permiţi să faci o investiţie mai mare în ceea ce priveşte accesoriile pentru telefon, nu ar fi o idee rea să ţii cont de căştile Bluetooth, care te pot salva fie când eşti la volan, la birou sau în frigul de afară.

Foloseşte mănuşi din piele

Da, sunt foarte utile şi chiar funcţionează. Desigur, poţi să îţi achiziţionezi şi mănuşi special concepute pentru a utiliza smartphone-urile, dar dacă nu eşti un fan al acestora, rezumă-te pur şi simplu la o pereche de mănuşi din piele, care sunt clasice, stylish şi ideale pentru orice tip de ţinută.

Dacă vrei să faci o investiţie de durată, ţine cont de mănuşile din piele de căprioară, nu le găseşti oriunde, costă ceva mai mulţi bani, dar cu siguranţă îţi vor ajunge la inimă. Mănuşile din aceste categorii îţi permit nu doar să răspunzi la un apel, ci şi să răspunzi la mesaje sau e-mailuri importante. VIA

Dacă mai ştii şi alte trucuri prin care poţi folosi telefonul fără să îţi dai jos mănuşile, lasă-ne sugestiile tale la secţiunea de comentarii de mai jos.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version