Home Divertisment Evoluţie Georgios Stassis va conduce operaţiunile Enel din România

Georgios Stassis va conduce operaţiunile Enel din România

0

Operațiunile Enel din România urmează să fie conduse de Georgios Stassis, după ce actualul manager Toni Volpe se va retrage din această poziție pentru a ocupa o funcție de conducere în afara Grupului Enel. Schimbarea va intra în vigoare până la finalul lunii februarie.

Stassis face parte din Grupul Enel din anul 2007 și, în calitate de șef al regiunii Europa de Est și Egipt a Enel Green Power (EGP), conduce în prezent operațiunile EGP din Grecia, Bulgaria, România, Turcia și Egipt.

Înainte de a se alătura EGP, Georgios Stassis a deținut poziția de Director Executiv Proiecte Strategice și Achiziții, precum și pe cea de membru în comitetul executiv de management al Tellas Telecom, cel mai mare operator alternativ de telecom din Grecia.

Stassis este afiliat la mai multe organizații non-profit, inclusiv ca membru al consiliului director al mai multor instituții și asociații de regenerabile din zona Balcani și Orientul Mijlociu.

Georgios Stassis este absolvent al facultății de Inginerie Civilă din cadrul Universității Kingston din Marea Britanie, deținând totodată și un master în Managementul Construcțiilor în cadrul aceleiași universități.

Grupul Enel îi mulțumește lui Toni Volpe pentru realizările sale, cât și pentru profesionalismul și dedicarea demonstrate în cei aproape 12 ani de petrecuți în Grupul Enel, timp în care a deținut numeroase poziții executive.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version