Samsung lansează modelul Gear S2 classic cu e-SIM GSMA

Mădălina Gănescu
- 18.02.2016, 15:28 în Gadgets
0

SHARES

Samsung Electronics a anunţat Samsung Gear S2 classic 3G, primul dispozitiv din piaţă echipat cu eSIM-ul standard de la GSMA Consumer Remote SIM Provisioning (RSP).

Pentru cei care nu ştiu ce presupune aceată tehnologie, e-SIM înlocuieşte cardurile SIM fizice, cu care ne-am oblişnuit, cu un mic cip încorporat, la care nu poate fi umblat. Samsung Gear S2 are primul eSIM autorizat care îţi permite să îţi alegi operatorul de telefonie mobilă.

Samsung a lucrat cu un număr de operatori globali pentru a asigura compatibilitatea cu arhitectura GSMA, inclusiv cu: M1 Limited, Orange, Singtel, StarHub Ltd., Telefónica, TeliaSonera, Vodafone Group şi alţii.

„La Samsung, vrem să venim în întâmpinarea nevoilor clienţilor şi dezvoltarea primului dispozitiv echipat cu eSIM, compatibil cu arhitectura GSMA, este un exemplu al adoptării inovaţiei”, spune Yunsang Park, vice-preşedinte senior la R&D Office, Mobile Communications Business la Samsung Electronics.

„Suntem încântaţi să introducem Samsung Gear S2 3G classic, nu doar ca un punct de plecare pentru ca mai multe dispozitive să fie conectate la nivel global, ci ca un pas mai departe în angajamentul nostru de a sprijini dezvoltarea pieţei IoT”, a mai adăugat acesta.

„Lucrăm îndeaproape cu industria mobilă pentru a crea o interoperabilitate globală care să ofere consumatorilor libertatea de a conecta rapid dispozitivele personale la reţeaua mobilă. Acesta este doar începutul a ceea ce este posibil şi pasul adoptat va deschide piaţa unor dispozitive noi, nemaipomenite”, declară Jean-Christophe Tisseuil, Head of SIM, GSMA.

Samsung și partenerii săi se străduiesc să se asigure că această soluție SIM propusă dă o acoperire completă a fiecărei regiuni și poate fi pusă la dispoziția mai multor clienți.

Gear S2 classic 3G echipat eSIM GSMA va fi disponibil începând cu luna martie.

Sursa: news.samsung.com

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!