Home Homepage CAT S60 este primul smartphone din lume cu cameră termică integrată

CAT S60 este primul smartphone din lume cu cameră termică integrată

0

Cu doar câteva zile înainte de Mobile World Congress 2016, eveniment de tehnologie ce are loc la Barcelona, CAT a lansat noul smartphone, care este primul de acest tip.

Mai exact, CAT S60 este primul smartphone din lume cu cameră termică integrată şi este, de asemenea, smartphone-ul cel mai rezistent din lume. Sună bine, nu-i aşa?

Camera termică încorporată este creată de nimeni altcineva decât de FLIR, compania care conduce industria de tehnologie termică. De ce ţi-ai dori un astfel de dispozitiv? Având acces la acest tip de aparat de fotografiat, vei avea posibilitatea să detectezi pierderile de căldură din jurul ferestrelor şi a uşilor sau să vezi dacă este necesară izolaţia într-un loc anume.

În plus, aceasta îţi permite să vezi pe întuneric şi să vizualizezi căldura care în mod normal este invizibilă cu ochiul liber. Poţi depista căldura şi poţi măsura temperatura de la o distantă de 15 până la 30 de metri şi poţi vedea chiar şi prin fum.

Mai mult decât atât, smartphone-ul CAT S60 rezistă în apă la adâncimi de până la 5 metri pentru o durată de o oră. Astfel, vei avea posibilitatea să îl foloseşti drept cameră subacvatică, lucru ce îţi poate fi de real folos în anumite situaţii.

Smartphone-ul are un display de 4.7 inchi, cu suport pentru mâini ude şi mănuşi, procesor Snapdragon 617 de la Qualcomm, 3 GB de RAM, 32 GB de memorie internă, cameră principală de 13 MP şi frontală de 5 MP. De asemenea, suportă conectivitate 4 G LTE, are o baterie de 3,800 mAh şi rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

Preţul la care va fi disponibil telefonul CAT S60 este de 599/649 dolari. Dispozitivul va fi prezentat la MWC 2016, săptămâna viitoare, aşa că rămâneţi cu ochii pe Noobz pentru mai multe detalii.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version