More

  Motorola vorbeşte despre viitorul Moto: Moto E şi Moto G rămân în joc

  În luna ianuarie, s-au lansat în spaţiul online o serie de zvonuri potrivit cărora Motorola va dispărea, iar viitoarele produse vor folosi denumirea Moto, dar nu neapărat sub brandul Motorola.

  Ideea era ca linia Vibe să continue ca brand entry-level, iar Moto pentru flagship-uri şi mid-range. La MWC 2016, Motorola a clarificat puţin aceste aspecte, reasigurând utilizatorii că Motorola „nu pleacă nicăieri”.

  Echipa Motorola şi denumirea Motorola vor continua să meargă mai departe, doar că numele brandului s-ar putea să nu mai fie la fel de cunoscut pe produsele de consum care se vor lansa, unele produse folosind preponderent brandul Lenovo, deşi logo-ul Moto va continua cu siguranţă să fie folosit.

  Iniţial, rapoartele sugerau că această atenţie specială asupra brandului Moto pentru high-end ar fi însemnat sfârşitul seriilor entry G şi E, dar se pare că nu va fi în cele din urmă vorba de aşa ceva. De fapt, Lenovo nu are planuri să introducă seria Vibe în Statele Unite chiar deloc, însemnând că produsele Moto vor continua să fie singurele dispozitive pe care le oferă Lenovo în State. Totuşi, compania a recunoscut că acest lucru s-ar putea schimba în viitor.

  Potrivit lui Rich Osterloh de la Motorola: „Practic nu are loc nicio schimbare faţă de ceea ce făceam la Google”, doar câteva potenţiale schimbări de branding. Desigur, acest lucru nu este neapărat adevărat 100%, dat fiind faptul că vedem deja unele schimbări.

  În ceea ce priveşte designul, Osterloh spune că ambele branduri vor continua să aibă identităţi separate, prin software, practici de testare şi chiar câteva elemente ascunse care ar putea deveni din ce în ce mai unificate.

  În final, Motorola a menţionat, de asemenea, brandul Droid, care a fost vândut drept „Droid by Motorola”. Este greu de spus dacă acest lucru va continua sau dacă Lenovo sau Moto vor fi utilizate în loc, dar Osterloh spune că compania „este în discuţii cu Verizon cu privire la cum vor fi catalogate viitoarele telefoane Droid.”

  Ce părere ai despre direcţia pe care o urmează Motorola sub directiva Lenovo? Lasă-ne părerea ta la secţiunea de comentarii de mai jos!

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here