Home MWC Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge în oferta Telekom: Preţ şi disponibilitate

Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge în oferta Telekom: Preţ şi disponibilitate

0

Noile smartphone-uri Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge vor fi disponibile la Telekom Romania atât la precomandă, cât și în magazinele companiei din toată țara.

Clienții Telekom Romania își pot plasa precomenzile pentru noile telefoane Samsung până pe 10 martie, pe furnizorului de telefonie mobilă. . La orice precomandă, telefoanele vor fi însoțite de un dispozitiv extra, Gear VR, exact cum a anunţat CEO-ul şi Preşedintele Samsung, DJ Koh în cadrul evenimentului de lansare al Galaxy S7 şi S7 Edge.

Începând cu 11 martie, produsele vor putea fi achiziționate direct din magazinele Telekom Romania din toată țara.

PREŢ ŞI DISPONIBILITATE SAMSUNG GALAXY S7 ŞI S7 EDGE LA eMAG

Prețul unui Samsung Galaxy S7, fără abonament, va fi de 3.299 lei, iar al unui Samsung Galaxy S7 Edge, de 3.699 lei. În cazul ofertelor cu abonament, prețurile dispozitivelor încep de la 1.199 lei, în cazul Samsung Galaxy S7, și 1.599 lei pentru Samsung Galaxy S7 Edge, la abonamentul Mobil XXL.

Smartphone-urile Samsung Galaxy S7 și Samsung Galaxy S7 Edge, de 5,1 inci, și Galaxy S7 edge, de 5,5 inci, sunt construite din sticlă 3D și metal, având un design elegant și ergonomic, fiind ușor de ținut în mână. Noile modele dispun de o nouă tehnologie care permite o viteză mai mare de încărcare a bateriei, atât prin cablu, cât și wireless.

PREŢ ŞI DISPONIBILITATE SAMSUNG GALAXY S7 ŞI S7 EDGE LA ORANGE

Totodată, Galaxy S7 și S7 Edge dispun de o cameră foto performantă cu tehnologia Dual Pixel, fiind prima cameră de acest fel disponibilă pe un smartphone.

Aceasta oferă imagini mai clare și mai definite, chiar și în condiții de luminozitate scăzută, iar noul mod Motion Panorama permite realizarea fotografiilor de tip panoramă cu elemente mobile.

În plus, slotul pentru cardul SIM le permite utilizatorilor să adauge un card microSD cu capacitate de stocare de până la 200GB.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version