Cum afli cine este sosia ta vedetă

Mădălina Gănescu
de - acum 2 ani în Cultura

Cu toate aceste noi tehnologii dezvoltate zi de zi, nu mai este o surpriză că tot mai multe servicii neobişnuite apar pe internet.

Spre exemplu, website-ul CelebsLike.me, te ajută să afli cu ce vedetă semeni cel mai mult.

Procesul este unul destul de simplu: intri pe site, încarci o poză cu tine şi în scurt timp serviciul îţi va furniza o serie de imagini cu vedete care seamănă cu tine, iar la fiecare în parte vei primi un procent de compatibilitate.

Scanarea se bazează pe o serie de parametri faciali, iar caracteristicile legate de lungimea sau culoarea părului nu sunt luate în considerare. Desigur, acest serviciu este doar pentru distracţie, iar rezultatele nu ar trebui să fie luate prea în serios.

Totuşi, ai putea lua în considerare posibilitatea de a participa la un concurs de tipul look-alike şi poate chiar ai şanse să câştigi locul 1. Cine ştie, poate chiar o să ai ocazia să îţi cunoşti sosia vedetă, iar aici ne putem aduce aminte viralul de pe internet cu Adele şi fanele sale.

Aşadar, ce părere ai despre posibilitatea de a afla care este sosia ta vedetă? Ai încercat serviciul? Care sunt rezultatele? Tu cu cine semeni cel mai mult?

Comentarii

comentarii

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ