Home Homepage Veste bună de la Facebook pentru toţi cei care deţin un blog...

Veste bună de la Facebook pentru toţi cei care deţin un blog WordPress

0

Facebook face echipă cu Automattic, compania mamă WordPress, pentru a lansa un plugin care va uşura munca tuturor celor care deţin un blog, în ceea ce priveşte optimizarea vitezei de publicare şi de livrare a conţinutului, prin folosirea funcţiei Articole Instant.

Articole Instant de la Facebook a ieşit timid la iveală, dar începând cu 12 aprilie, fiecare publisher va avea posibilitatea să creeze articole utilizând acest format special.

Acum, bloggerilor care folosesc WordPress le este oferită posibilitatea să ofere conţinutul deţinut în Articole Instant de la Facebook. Reţeaua socială gigant a lucrat cu un număr mic de utilizatori WordPress pentru a testa un nou plugin care creează Articole Instant.

Facebook plănuieşte să lanseze plugin-ul ca o opţiune gratuită pentru toţi utilizatorii WordPress la timp pentru lansarea oficială a Articolelor Instant ce va avea loc în luna aprilie. Utilizatorii WordPress care utilizează teme WordPress standard vor putea să activeze imediat plugin-ul pentru a crea Articole Instant, dar blogurile personalizate ar putea necesita o extensie a plugin-ului pentru a avea suportul necesar altor funcţii.

Articole Instant de la Facebook va fi gratuit pentru comunitatea dezvoltatorilor WordPress, iar aceştia pot contribui la îmbunătăţirea platformei.

„Plugin-ul este o sursă deschisă şi încurajează comunitatea să participe la dezvoltarea sa, pentru a ajuta publisherii să se folosească la maximum de experienţa rapidă şi utilă a Articolelor Instant”, a precizat purtătorul de cuvânt Facebook. „Vom continua să îmbunătăţim plugin-ul în săptămânile ce urmează şi abia aşteptăm să colaborăm cu comunitatea WordPress pentru a îmbunătăţi experienţa.”

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version