Home Homepage Apple a anunţat noile curele pentru Apple Watch, dar şi reduceri de...

Apple a anunţat noile curele pentru Apple Watch, dar şi reduceri de preţuri

0

Apple Watch nu primeşte nicio îmbunătăţire pe parte de hardware, dar are parte de o serie nouă de accesorii. În cadrul evenimentului organizat de Apple în Cupertino, compania a anunţat o serie de curele noi pentru smartwatch, împreună cu o serie de noi parteneriate.

În primul rând, Apple va folosi o serie de curele în culori noi, care se vor vinde cu 49 de dolari, la fel ca restul liniei. Vor exista, de asemenea, opţiuni pentru piele, dacă aceasta va fi alegerea pe care vrei să o faci.

Versiunea de curea la 149 de dolari, Space Gray, cea mai elegantă şi clasică di seria Apple Watch, este preferata tuturor, se pare. Total neaşteptat, Apple introduce şi o serie de curele din nilon, care erau populare mai degrabă în anii ’60, dar care, se pare că, au revenit la modă în ultima perioadă.

Pentru a ajuta tot mai mulţi utilizatori să poarte la încheietura mâinii un Apple Watch, Apple reduce preţul dispozitivelor portabile de la 349 de dolari la 299 de dolari.

Pentru moment, nu au fost furnizate informaţii cu privire la preţul curelelor din nailon, iar Apple nu a spus când vor fi disponibile în magazine aceste tipuri de brăţări.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version