Home Homepage iPhone SE de 4 inchi de la Apple costă 399 de dolari

iPhone SE de 4 inchi de la Apple costă 399 de dolari

0

Apple a anunţat iPhone SE, un smartphone nou de 4 inchi care oferă o opţiune mai mică şi mai ieftină la flagship-urilor companiei, iPhone 6s şi 6s Plus.

Este o combinaţie între iPhone 5 şi iPhone 6, luând dimensiunea şi designul unuia şi ultimele specificaţii şi capacităţi ale altuia. Apple numeşte iPhoneSE: „cel mai puternic smartphone de 4 inchi existent vreodată.”

Dispozitivul vine cu procesorul A9 de 64-bit de la Apple, împreună cu co-procesorul M9, aceleaşi pe care îl regăsim pe iPhone 6S şi despre care s-a tot zvonit în perioada de dinainte de lansare. Acest lucru înseamnă că te poţi juca jocuri pe el la fel de bine cum o poţi face de pe flagship-urile Apple şi ai în plus suport hands-free „Hey Siri”.

Camera este aceeaşi de pe 6S, de 12 MP iSight, cu capacitatea de a face Live Photos şi video-uri 4K. În comparaţie cu iPhone 5S, smartphone-ul de 4 inchi de dinainte de SE, noul smartphone Apple are LTE mai rapid, Wi-Fi mai rapid, o baterie mult mai bună, microfoane noi şi suport Apple Pay.

Dat fiind că, Apple a vândut 30 de milioane de iPhone-uri de 4 inchi în 2015, compania consideră că smartphone-ul se adresează unei pieţe importante, care are nevoie de acest tip de specificaţii cum sunt cele pe care le regăsim pe iPhone SE.

„Mulţi, foarte mulţi clienţi, au cerut aşa ceva”, a precizat Tim Cook, CEO-ul Apple în cadrul evenimentului de lansare. „Şi sunt de părere că îl vor iubi.”

Preţul de pornire pentru iPhone SE este de 399 de dolari cu 16 GB de memorie internă şi ajunge la 499 de dolari cu 64 GB. Acesta va fi disponibil în versiunile de culori gold şi rose gold împreună cu tradiţionalele light şi dark.

Precomenzile încep în data de 24 martie şi telefonul va fi disponibil în magazine începând cu 31 martie. iPhone SE va ajunge în mai mult de 100 de ţări până la finalul lunii mai.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version