Home Homepage iPhone SE, disponibil la Telekom România începând cu 7 aprilie

iPhone SE, disponibil la Telekom România începând cu 7 aprilie

0

Telekom Romania va oferi noul iPhone SE, cel mai puternic telefon cu ecran de patru inci, începând cu data de 7 aprilie 2016.

iPhone SE încorporează puterea telefonului iPhone 6s într-un design compact de aluminiu, preferat de clienţi, şi este echipat cu un ecran Retina de patru inci, fiind disponibil în patru variante de carcase de metal, inclusiv varianta roz auriu.

iPhone SE este perfect pentru oricine îşi doreşte un telefon mai mic, cu performanță excepțională a procesorului A9 de 64 bitţi, durată de viaţă a bateriei mai mare, inovaţii ale camerei, inclusiv o camera iSight de 12 megapixeli, funcţie Live Photos, capacitate de înregistrare video 4K, precum şi Touch ID cu Apple Pay.

Mai multe informaţii despre noul iPhone SE din oferta Telekom Romania, inclusiv oferta de preţuri, vor fi disponibile pe website-ul Telekom Romania, la www.telekom.ro.

Apple a anunţat iPhone SE, un smartphone nou de 4 inchi care oferă o opţiune mai mică şi mai ieftină la flagship-urilor companiei, iPhone 6s şi 6s Plus.

Este o combinaţie între iPhone 5 şi iPhone 6, luând dimensiunea şi designul unuia şi ultimele specificaţii şi capacităţi ale altuia. Apple numeşte iPhoneSE: „cel mai puternic smartphone de 4 inchi existent vreodată.” Totul despre iPhone SE chiar aici.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version