Home Homepage Facebook introduce Replici Instant: Ce trebuie să faci pentru a o folosi

Facebook introduce Replici Instant: Ce trebuie să faci pentru a o folosi

0

Facebook a introdus de ceva vreme funcţia „Replici Instant”, dar puţini utilizatori ştiu de ea, deşi este extrem de utililă şi cu toţii am dori să putem să o utilizăm.

De câte ori nu ţi s-a întâmplat să nu vezi la timp un mesaj pe Facebook şi o anumită persoană să îţi bată obrazul că nu ai răspuns la timp la anumite întrebări? Ei bine, pentru astfel de momente, şi nu numai, Facebook introduce Instant Replies.

Această funcţie este ideală pentru paginile oficiale Facebook, pentru vedete sau magazine online şi, de ce nu, pentru paginile oficiale ale instituţiilor publice, pe care utilizatorii reţelei sociale le contactează tot mai des. Replicile Instant de pe Facebook te asigură că, mesajul tău va fi văzut de unul dintre reprezentanţii paginii, iar la un moment dat, cât de curând, cineva îţi va răspunde.

O parte dintre utilizatori primesc o notificare pe pagina oficială, exact cum am primit şi noi pe Noobz, aşa cum poţi vedea în imaginea de mai jos, în vreme ce alţii trebuie să îşi seteze funcţia intrând în secţiunea General – Mesaje – Timp de răspuns.

Acolo, este făcută o prezentare a modului în care trebuie să funcţioneze pagina pentru ca rata de răspuns la mesaje pe Facebook să fie din ce în ce mai mică. Tot acolo, scrie negru pe alb că timpul de răspuns apare în secţiunea „Despre” de pe pagina ta. „Timpul de răspuns” va fi vizibil doar dacă vizitezi pagina cel puţin o dată pe săptămână şi răspunzi la 90% dintre mesaje sau mai mult. Poţi alege opţiunea care crezi că te reprezintă cel mai bine sau poţi seta un răspuns automat.

Mai mult decât atât, poţi selecta să fie făcut public timpul mediu în care răspunzi la mesaje. În ceea ce priveşte Replicile Instant, tot ce trebuie să faci este să bifezi căsuţa de activare (Turn on Instant Replies), pentru ca utilizatorii care te contactează să primească automat un răpuns, chiar dacă nu eşti în acel moment online.

Într-o căsuţă din josul paginii, în dreapta, poţi crea un mesaj personalizat de până la 250 de litere, pe care îl poţi salva drept replică. În cazul în care, la un moment dat doreşti să schimbi mesajul sau să îl dezactivezi, tot ce trebuie să faci este să mergi din nou la General – Mesaje – Timp de răspuns.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version