Home Homepage YouTube Connect, noua aplicaţie Google pentru streaming live

YouTube Connect, noua aplicaţie Google pentru streaming live

0

Se pare că, stremingul live revine la modă. În curând, nu doar Facebook sau Twitter prin Periscope vor oferi posibilitatea de a transmite video-uri live, se pare că Google nu vrea să fie lăsat în urmă.

Potrivit Venture Beat, care citează „o sursă familiară”, Google a construit propriul serviciu de live streaming pe care l-a numit YouTube Connect.

Deloc surprinzător, funcţia lucrează foarte asemănător cu ceea ce oferă competitorii: după ce se autentifică utilizatorul la contul personal de Google sau YouTube pe mobile, poate să înceapă să transmită live cu telefonul imediat. Video-urile vor fi disponibile pentru vizualizare live şi se vor arhiva pe canalul utilizatorului.

Google a explorat mult mai mult prin contentul de streaming live de pe YouTube, în mod special prin intermediul YouTube Gaming. Dar, acesta este un produs diferit, care te duce departe de începuturile YouTube: la fel cum erai nevoit cândva să porneşti camera web pentru a ajunge la public, această funcţie ar putea fi mai degrabă echivalentă pe mobile.

Venture Beat a contactat Google, dar nu a reuşit să obţină nicio declaraţie până la momentul publicării informaţiilor. De asemenea, The Next Web a contactat independent Google, iar în acest moment informaţiile sunt în curs de actualizare.

Nu există zvonuri legate de o dată de lansare, dar trebuie să ţinem cont că evenimentul Google IO 2016 va avea loc în mai puţin de 2 luni de zile, iar gigantul online pregăteşte deja o serie de surprize pentru utilizatori.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version