Home Divertisment Evoluţie Surface Whiteboard de la Microsoft începe să fie livrată, după mai multe...

Surface Whiteboard de la Microsoft începe să fie livrată, după mai multe amânări

0

După o serie întreagă de amânări, Microsoft este pregătit de lansarea tabletei Surface Hub, în valoare de 22.000 de dolari, pentru afaceri.

Surface Hub este un PC all-in-one touchscreen creat special pentru sedinţe în cadrul sălilor de conferinţă, pentru echipele din cadrul companiilor private.

Acesta suportă dual pen prin intermediul OneNote şi vine cu microfon şi boxe încorporate, suficient de puternice pentru a acoperi întreaga sală de conferinţe. Dispozitivul are chiar şi două camere web, una pentru cel care face prezentarea şi alta pentru audienţă.

Surface Hub a fost anunţată încă de acum un an, la evenimentul Microsoft Build dedicat dezvoltatorilor. Data de lansare a fost amânată pentru 1 iulie 2015, apoi pentru luna ianuarie 2016.

Microsoft nu a oferit niciodată mai multe detalii despre amânări, în afară de procesul de fabricare şi îmbunătăţire a experienţei produsului.

Acum dispozitivul este pus în vânzare pentru afaceri. Surface Hub are un preţ de pornire de 8.999 de dolari pentru modelul HD cu diagonală de 55 de inci, sau până la 22.000 de dolari pentru modelul HD de 85 de inci.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version