Home Lifestyle Auto Dacă vrei pilot automat pe Model 3 de la Tesla, trebuie să...

Dacă vrei pilot automat pe Model 3 de la Tesla, trebuie să plătești mai mult

0

Tesla a dezvăluit în cele din urmă noua mașină electrică Model 3, joi seară, iar aici poţi vedea cine este primul cumpărător. Autoturismul este rapid, relativ ieftin și unde mai pui că arată superb.

CEO-ul Tesla, Elon Musk, a declarat că, toate mașinile Model 3 vor veni cu pilot automat standard, caracteristică pe care o aduce actualizarea de software 7.0 de la Tesla. Autopilotul permite mașinilor Tesla să se conducă singure, să schimbe benzile, să evite obstacolele și chiar să se parcheze singure.

Acestea fiind spuse, multe dintre aceste caracteristici ale pilotului automat, cum ar fi controlul vitezei și abilitatea de a schimba benzile precum și parcarea automată, sunt ceea ce Tesla numește „caracteristici de confort”, care pot fi activate numai dacă plătești 3.000 de dolari în plus.

Musk a confirmat vineri dimineață, pentru cei de la Tech Insider, că proprietarii Model 3 vor trebui să plătească în continuare pentru activarea acestor „caractersitici de confort”.

Este neclar cât de mult vor costa aceste carcteristici de confort pentru Model 3, dar ar fi mai sigur să presupunem că vor costa cel puțin 3.000 de dolari, așa cum a fost în cazul Model S și Model X.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version