Home Homepage Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge: 6 probleme și rezolvarea lor

Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge: 6 probleme și rezolvarea lor

0
Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge

Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge, prezintă, la fel ca mai toate celelalte dispozitive mobile, o serie de probleme. Acest lucru nu este valabil pentru fiecare dispozitiv. Dar în cazul în care întâmpini una dintre problemele de mai jos, iată ce trebuie să faci.

» Eroare Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge „Warning, Camera failed”

Unii utilizatori au descoperit că, atunci când deschid aplicaţia camerei, ecranul rămâne alb. Urmat de un mesaj care spune „warning, camera failed”. Această problemă a fost prima dată sesizată la Galaxy S7, dar de curând, utilizatorii Galaxy S7 Edge au întâmpinat şi ei această eroare.

Problema pare să fie provocată de funcţia Smart Stay. Aceasta foloseşte camera frontală pentru a urmări momentul în care te uiţi la telefon. Și pare să creeze o problemă atunci când porneşti camera de pe spate. Ca măsură temporară de reparare, poţi dezactiva Smart Stay mergând la Settings – Display. Aceasta este o problemă cunoscută, iar un update de software va fi lansat în curând de Samsung.

» Probleme cu cardul microSD pe Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge

Samsung a reintrodus slotul microSD pe Galaxy S7 şi S7 Edge. Totuşi, o parte dintre utilizatori au întâmpinat probleme legate de acesta.

În ceea ce priveşte expansiunea microSD, există un ghid util care te va îndruma să activezi setările, pe care îl poţi găsi aici. Telefonul nu trebuie să fie resoftat pentru această soluţie. Dar trebuie să fii atent să urmezi cu exactitate paşii menţionaţi. Dacă ai parte de pop-up-uri persistente, aşa cum au sesizat mai mulţi utilitatori, vestea proastă este că singura opţiune prin care poţi scăpa de neplăcere este prin înlocuirea cardului. Pentru că este vorba despre o problemă de hardware.

Lansezi o comandă pe microSD, iar aceasta răspunde mai greu? Chiar dacă foloseşti un card de la Samsung, în lunile ce urmează vei primi o actualizare de software. Aceasta va rezolva problema, aşa că ai grijă ca dispozitivul să fie actualizat la ultima versiune de software.

» Butoanele principale nu răspund la comenzi

O serie de utilizatori au sesizat că dintr-o dată butonul de home şi cel de pornire sau chiar şi cele de volum nu mai răspund la comenzi. S-ar părea că această problemă este prezentă doar în cazul Galaxy S7.

Problema ţine de o aplicaţie care trebuie dezinstalată. Motiv pentru care trebuie să îţi faci curăţenie în telefon. Asta ca să te asiguri că poţi scăpa de această problemă. Dacă după ce ai curăţat telefonul de aplicaţii periculoase, încă mai ai probleme cu butoanele, atunci verifică prin paşii de mai jos.

Dă un restart la telefon sau revino la setările din fabrică dacă este necesar. Chiar dacă asta presupune să îţi faci un back-up al datelor. Cel puţin, aşa eşti sigur că ai încercat toate variantele pentru ca butoanele să funcţioneze corespunzător. Unii utilizatori au precizat că problema ar putea fi legată de Car Mode. Motiv pentru care ai putea să dezactivezi funcţia, pentru a vedea dacă butoanele răspund în cele din urmă la comenzi.

» Sunet distorsionat şi alertă legată de prezenţa picăturilor de apă în dispozitiv

Galaxy S7 şi S7 Edge de la Samsung vin cu certificare IP68 pentru praf şi rezistenţă la apă. Lucru ce înseamnă că telefoanele pot fi scufundate în apă adâncă de până la 1.5 metri, pentru cel mult 30 de minute. Totuşi, utilizatorii au depistat că, speakerele prezintă probleme legate de distorsiunea sunetului. Alţii au sesizat că, dispozitivul refuză să se încarce şi o fereastră pop-up apare, transmiţând mesajul „moisture detected”.

Ambele probleme dispar de cele mai multe ori atunci când dispozitivul se usucă în totalitate. Asigură-te că imediat ce ai scos telefonul din apă, l-ai şters şi l-ai lăsat la uscat. Evită să foloseşti un uscător de păr. Căldura ar putea afecta componentele dispozitivului. Alerta „moisture detected” este un mesaj care nu face decât să te avertizeze că nu este indicat să încarci telefonul în acel moment. Cel mai probabil, mai trebuie lăsat o vreme la uscat.

» Funcţia auto correct nu funcţionează corespunzător şi tastatura Samsung se blochează

Cel puţin pentru moment, nu există o soluţie clară la această problemă. Totuşi, poţi dezactiva funcţia de auto correct. Sau poţi descărca de pe Google Play Store o tastatură care să te ajute până când Samsung va lansa o actualizare software pentru această problemă.

» Probleme legate de conectivitate pe Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge

Nu doar utlizatorii Galaxy S7 sau S7 Edge au probleme atunci când vine vorba de conectivitate Bluetooth sau Wi-Fi. Iar aceasta este o problemă legată de software.

Dacă nu reuşeşti să te conectezi la Wi-Fi, închide şi deschide atât dispozitivul mobil, cât şi routerul wireless. Apoi, încearcă să te conectezi din nou. Foloseşte Wi-Fi Analyzer pentru a verifica dacă nu cumva reţeaua este prea aglomerată. O altă modalitate este să mergi la Settings – Wi-Fi şi să selectezi „Forget”. După care să reintroduci datele de conectare la reţeaua wireless. Mai mult decât atât, asigură-te că aplicaţiile şi software-ul sunt actualizate la zi.

Cât despre Bluetooth, tot ce poţi face este să resetezi conexiunile şi să o iei de la capăt. Asigurându-te că nu ai omis un pas vital în procesul de conectare.

ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version