Home Smart Gadgets Bicicleta ecologică care spală haine te ajută să slăbeşti şi să faci...

Bicicleta ecologică care spală haine te ajută să slăbeşti şi să faci economie la bani

0

Vremurile în care femeia spăla hainele de mână sunt de mult timp apuse. Acum, fiecare are în casă o maşină de spălat care nu doar că îţi curăţă hainele, ci poate chiar ţi le şi usucă.

Totuşi, trebuie să recunoaştem că, ideea unor studenţi de la Universitatea Dalian Nationalities din China este senzaţională şi extrem de utilă pentru acele persoane care vor să împuşte 2 iepuri dintr-o singură lovitură.

Este vorba despre Bike Washing Machine sau B.W.M, un dispozitiv care aduce sănătate şi confort în viaţa ta. Este un gadget perfect pentru studenţi, pentru familiile cu venituri mici sau pentru orice alt utilizator care vrea să economisească sume frumoase de bani, dar să se menţină în acelaşi timp în formă.

Roata din faţă a bicicletei ecologice este de fapt componenta de încărcare şi spălare a maşinii. Pedalele sunt ataşate de un generator şi de „roata” din faţă. Există chiar şi un monitor care urmăreşte ciclurile de spălare şi energia creată/consumată.

Poţi folosi bicicleta pentru a merge oriunde, dar dai la schimb mobilitatea pentu accesibilitate. Când dai din pedale, porneşti tamburul şi creezi energie electrică. Nu trebuie să foloseşti energia chiar atunci, aceasta poate fi salvată pentru a fi utilizată mai târziu.

Bicicleta nu este produsă pentru publicul larg, dar studenţii care au dezvoltat-o au mari speranţe că la un moment dat fiecare doritor să o poată achiziţiona.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version