Home Homepage HTC este obsedat să aducă pe HTC 10 cea mai bună cameră...

HTC este obsedat să aducă pe HTC 10 cea mai bună cameră existentă pe un smartphone

0

Anul 2016 este bogat în ceea ce priveşte camerele dispozitivelor mobile. Am văzut o serie de îmbunătăţiri ale camerei la Samsung Galaxy S7, iar LG ne-a adus un modul de cameră pe G5, special conceput pentru iubitorii de fotografie.

Nu mai departe de ieri, Huawei a lansat P9 şi P9 Plus, flagship-urile smartphone care îşi propun să revoluţionete fotografia, cu ajutorul parteneriatului cu Leica, companie germană ce a lucrat la camera duală a dispozitivelor mobile, care îşi propun să cucerească utilizatorii anul acesta.

HTC promite să ofere cea mai bună cameră foto/video existentă pe un smartphone la ora actuală, iar potrivit spot-ului dat publicităţii de companie, inginerii HTC sunt obsedaţi să creeze o cameră de nota 10. S-ar părea că, smartphone-ul high-end va avea un senzor Ultrapixel, stabilizator de imagine şi captură video 4K.

HTC 10 va fi prezentat în cadrul unui eveniment programat pentru data de 12 aprilie, aşa că mai avem mai puţin de o săptămână până când vom şti totul despre telefonul #powerof10.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version