Home Divertisment Aplicaţii A transformat țigara electronică într-o consolă de jocuri

A transformat țigara electronică într-o consolă de jocuri

0

Cine şi-ar fi imaginat că o simplă tigară electronică poate rula jocuri pentru calculator? Cine altcineva decât un tânăr gamer?

Imaginaţia nu are limite, la fel şi resursele, atunci când motivaţia este suficient de mare. Cu toate că, ţigările electronice nu vor ajunge o platformă pentru jocurile de pe telefon, un tânăr a depus un efort destul de mare pentru a creat un asemenea lucru.

Tânărul, împătimit al jocurilor de orice fel, a reuşit ca dintr-o ţigară electronică că manipuleze codul unităţii astfel încât să ruleze popularul joc pentru dispozitivele mobile Flappy Bird.

Odată instalat, jocul a putut fi rulat pe display-ul OLED cu care ţigara electronică este dotată, iar cu toate că display-ul este unul alb-negru, nu pare să îl încurce într-un fel.

Balazas Bank, a reușit să manipuleze software-ul țigaretei electronice prin încărcarea unui firmware actualizat, care i-a permis să ruleze un ROM, care a instalat jocul. Flappy Bird se poate juca fără probleme și poate fi controlat prin intermediul ROM-ului personalizat și hardware-ul existent deja în țigară.

Pentru cei nostalgici, care tânjesc după jocuri ce le-au marcat copilăria, în special pe telefonele NOKIA, Bank spune că, lucrează la implementarea unei versiuni a jocului SNAKE. Implementarea jocului Flappy Bird a fost destul de simplă. Probabil că, dacă Bank ar fi vrut să implementeze un joc cum este Super Mario, lucrurile nu ar mai fi mers atât de lin.

Cu toate acestea, tânărul Bank nu doreşte să păstreze secret descoperirea şi pune la dispoziţia tuturor reţeta. În altă ordine de idei, pentru cei care vor să vaporizeze mai puţin pentru că au consumat bateria cu jocul  Flappy Bird, instrucţiunile pe puteţi găsi aici.

Video-ul, unde puteţi vedea produsul final, îl puteţi urmări mai jos.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version