Shock Clock, brăţara care te trezeşte prin electroşocuri

Mădălina Gănescu
- 20.04.2016, 16:01 în Gadgets
0

SHARES

Pe măsură de înaintăm în vârstă, suntem din ce în ce mai ocupaţi şi ne este foarte greu să mai investim puţinul timp liber pe care îl mai avem la dispoziţie în activităţi solicitante, în defavoarea lenevitului la televizor cu un bol cu popcorn în braţe şi o bere în mână.

De asemenea, se întâmplă de multe ori să sune alarma la ceas, dar preferăm să o amânăm de câteva ori până să ne facem curaj să ne dăm jos din pat. Desigur, pentru astfel de situaţii există fel de fel de brăţări de fitness care te anunţă că este momentul să te mişti sau că ai depăşit termenul de stat pe loc.

Dar, asta nu este suficient, iar pentru persoanele foarte leneşe a fost inventă brăţara Shock Clock, care oferă utilizatorului o doză sănătoasă de curent pentru a-l pune în mişcare.

Tot ce trebuie să faci este să setezi alarma pe aplicaţie înainte să te bagi la somn, iar dimineaţa, brăţara te va trezi printr-o combinaţie de una, până la trei vibraţii, făcând în acelaşi timp un zgomot specific. Echipa din spatele produsului se referă la aceasta ca la un dispozitiv în acelaşi timp „puternic” şi „blând”.

Scopul nu este să te electrocuteze, ci să îţi schimbe comportamentul prin reprogramarea creierului prin terapia prin aversiune, o altă modalitate de a spune că „vrea să şocheze comportamentul nedorit din tine”.

Dacă aveai impresia că ai mai auzit până acum de un astfel de principiu, Pavlok, compania din spatele Shock Clock a creat un produs asemănător în urmă cu 2 ani de zile, care nu a fost întâmpinat foarte bine de public, pentru că metoda de electrocutarea pentru a vindeca obiceiurile rele era considerată mai degrabă negativă.

Shock Clock este disponibil pe Indiegogo la preţul de 79 de dolari, iar dacă nu te grăbeşti, după lansare vei putea să o achiziţionezi doar la preţul de 99 de dolari.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!