Home Homepage WhatsApp primeşte update pentru Android şi versiunea „N”

WhatsApp primeşte update pentru Android şi versiunea „N”

0

Săptămâna aceasta, cei de la WhatApp au făcut în aşa fel încât aplicaţia să fie şi mai compatibilă cu cele mai noi versiuni Android. Noua schimbare a aplicaţiei aduce funcţii pentru noua cameră, permiţând noi capacităţi şi un aspect nou.

Există un nou format de text pentru toate mesajele şi există o noul modalitate prin care replicile să fie trimise şi mai rapid, cu Android Wear, de asemenea. Această actualizare va permite, de asemenea, să răspunzi din panoul de Notificări, toate în Replici Rapide.

Pentru cei care obişnuiesc să utilizeze destul de des caractere speciale în aplicaţie, dezvoltatorii WhatsApp le-au ascultat rugile şi au creat un nou format care conţine caractere. De acum, vei putea face următoarele 3 lucruri cu simbolurile speciale: *bold* , _italics_ , ~strikethrough~. Destul de simplu, nu?

Există o nouă modalitate prin care poţi deschide mai multe ferestre, poţi da pe mute conversaţiile şi/sau şterge mai multe conversaţii în acelaşi timp. Apasă şi ţine apăsat pe o conversaţie, apoi selectează restul textului, apoi şterge, arhivează sau dă pe mute.

Fiecare conversaţie are capacitatea de acum să fie actualizată cu una dintre culorile disponibile: verde, roşu, roz sau mov, sau oricare altă culoare îţi doreşti, desigur.

Un nou buton Quick Camera apare de acum în conversaţie pentru a-ţi permite să alegi o fotografie sau un video din galeria camerei sau poţi fotografia sau înregistra un video direct din aplicaţie. Această actualizare ar trebui să fie disponibilă în Google Play store începând din data de de 6 mai 2016. Sunt necesare sisteme de operare de la Android 2.1 în sus, aşa încât dacă deţii un telefon mai nou de 8 ani, ar trebui să fie în regulă.

WhatsApp Messenger este o aplicație de mesagerie GRATUITĂ disponibilă pentru Android și alte telefoane smartphone. WhatsApp utilizează conexiunea telefonului dvs. la internet (4G/3G/2G/EDGE sau Wi-Fi, în funcție de disponibilitate) pentru a trimite mesaje și a apela prieteni și familie. Utilizați aplicația WhatsApp pentru a trimite și a primi mesaje, pentru a efectua și a primi apeluri, pentru a primi și a trimite poze, fișiere video, documente precum și Mesaje Vocale.

DE CE SĂ UTILIZAȚI WHATSAPP:

» NICIUN COST PERCEPUT: WhatsApp utilizează conexiunea la internet a telefonului dvs.(4G/3G/2G/EDGE sau Wi-Fi, în funcție de disponibilitate) pentru a trimite mesaje către prieteni și familie, pentru ca să nu fie necesar să plătiți pentru fiecare mesaj trimis sau apel efectuat.* Nu există niciun cost perceput pentru a utiliza WhatsApp.

» MULTIMEDIA: Puteți trimite și primi poze, fișiere video, documente și Mesaje Vocale.

» APELURI WHATSAPP GRATUITE: Apelați prietenii și familia, gratuit, prin intermediul aplicației WhatsApp, chiar și în momentul în care aceștia se află în altă țară. Apelurile efectuate pe WhatsApp utilizează conexiunea la internet a telefonului dumneavoastră, mai degrabă decât planul de minute oferit de operatorul de telefonie mobilă.* (Atenție: Se pot percepe taxe suplimentare pentru consumul de date mobile. Contactați operatorul de telefonie mobilă pentru mai multe informații. De asemenea, nu puteți apela serviciile de urgență prin intermediul aplicației WhatsApp).

» CONVERSAȚIA DE GRUP: Bucurați-vă de conversațiile de grup care vă țin în contact direct cu prietenii și cu familia dumneavoastră.

» WHATSAPP WEB: De asemenea, puteți trimite și primi mesaje pe WhatsApp direct de pe browser-ul computerului dumneavoastră.

» NICIUN COST SUPLIMENTAR INTERNAȚIONAL: Nu se va percepe niciun cost suplimentar pentru a trimite mesaje WhatsApp în momentul în care vă aflați în străinătate. Conversați cu toți prietenii de peste tot din lume și evitați costurile suplimentare pentru schimbul de mesaje prin SMS.*

» SPUNEȚI NU NUMELOR DE UTILIZATOR ȘI CODURILOR PIN: De ce să vă complicați și să trebuiască să vă aduceți aminte încă un nume de utilizator sau cod PIN? WhatsApp utilizează doar numărul dvs. de telefon, la fel ca și serviciul de SMS, și analizează agenda dvs. telefonică pentru a căuta contactele care au aplicația instalată.

» ÎNTOTDEAUNA CONECTAT: Prin intermediul WhatsApp, sunteți întotdeauna conectat pentru a nu pierde niciun mesaj. Nu mai există confuzie privind posibilitate de a fi sau de a nu fi conectat.

» CONECTARE RAPIDĂ CU TOATE CONTACTELE DUMNEAVOASTRĂ: Agenda dvs. telefonică este utilizată doar pentru a vă conecta cu toate acele contacte care au aplicația instalată, și astfel, nu este necesar să introduceți sau să rețineți nume de utilizator pentru a introduce contactele.

» MESAJELE PRIMITE ÎN MODUL OFFLINE: Chiar și în momentul în care veți pierde notificările sau veți închide telefonul dvs. mobil, WhatsApp va salva mesajele dvs. recente până în momentul în care veți utiliza aplicația din nou.

» ȘI MULTE ALTELE: Partajare locație, schimbare cărți de vizită contacte, configurare de imagini de fundal și notificări personalizate, trimitere prin e-mail a istoricului conversațiilor, difuzare mesaje către mai multe contacte simultan și multe altele!

*Taxe suplimentare pot fi percepute de către operatorul de telefonie mobilă pentru depășirea consumului de date mobile. Vă rugăm să contactați operatorul de telefonie mobilă pentru mai multe detalii.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version