Home Lifestyle Foto & Video LG Action CAM rivalizează GoPro cu capacitatea de streaming direct pe YouTube

LG Action CAM rivalizează GoPro cu capacitatea de streaming direct pe YouTube

0

LG a creat o cameră capabilă de a transmite live pe YouTube, fără a fi necesată o conexiune prin smartphone sau WiFi.

LG Action CAM LTE  are integrată tehnologia 4G, pentru a posta video-urile, pe care le înregistrează, direct pe internet. LG Action CAM arată exact ca o cameră GoPro, dar un pic alungită.

Spre deosebire de camerele GoPro, LG Action CAM are încorporat GPS şi senzori de mişcare, la fel ca şi camerele Garmin sau TomTom.

LG Action CAM are un senzor de 12 megapixeli capabil de înregistrare 4K/UHD la 30 de cadre pe secundă, dar şi 1080p la 60 de cadre pe secundă pentru cadre cu încetinitorul. Camera are un slot pentru carduri SD cu capacitate de până la 2TB.

LG spune că Action CAM face parte din seria de accesorii „Friends”, care a fost lansată la Barcelona, odată cu flagship-ul LG G5. Camera este şi rezistentă la apă, la o adâncime de 1 metru, pentru o durată de 30 de minute, fără carcasă.

LG Action CAM pare să ofere mult mai multe caracteristici comparativ cu rivalii săi. Camerele GoPro nu au senzori de mişcare şi foarte puţine dintre ele au streaming încorporat. Momentan nu este disponibil preţul Action CAM.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version