Home Homepage Samsung Galaxy Note 6 va fi lansat la mijlocul lunii august

Samsung Galaxy Note 6 va fi lansat la mijlocul lunii august

0

Crezi că este prea devreme să vorbim despre următorul flagship pe care Samsung plănuieşte să îl lanseze în vara acestui an.

Ne place sau nu, zvonurile despre Galaxy Note 6 încep deja să iasă la iveală, iar multe dintre acestea sunt oferite de Evan Blass de la Venture Beat, aşa cum ne-a obişnuit acesta deja, prin intermediul contului său de Twitter.

Blass sugerează că Samsung va dezvălui Note 6 undeva la mijlocul lunii mai, la fel cum a făcut cu Note 5 anul trecut. Mai exact, am putea asista la lansarea Note 6 la nivel modial chiar în data de 15 august, aşa cum arată tweet-ul distribuit de reprezentantul Venture Beat.

Phablet-ul Note 5 a fost introdus în data de 13 august 2015 în New York, împreună cu Galaxy S6 Edge+. În ciuda numeroaselor zvonuri care indicau contrariul, Samsung a lansat „la timp” noile flagship-uri. Lansat cu o lună înainte generaţiilor generaţiilor mai noi, Note 5 este o excepţie notabilă.

Dacă Blass are dreptate, Samsung este pe punctul de a repeta istoria cu Note 6. Cel mai probabil, phabletul va fi lansat înainte de IFA Berlin şi alte lansări importante din toamna acestui an, printre care se numără şi lansarea iPhone 7.

Cele mai noi zvonuri despre Note 6 indică faptul că dispozitivul mobil va semăna în ceea ce priveşte designul cu Galaxy S7, va prezenta funcţia de rezistenţă la apă şi va veni împreună cu dispozitivul de realitate virtuală Gear VR. S-a vorbit, de asemenea, şi despre un port USB Type C şi a de o nouă aplicaţie numită Focus, care ar avea scopu de a consolida mesajele din mai multe aplicaţii.

Rămânem cu ochii pe Samsung şi vă ţinem la curent cu toate zvonurile legate de lansarea phablet-ului Samsung Galaxy Note 6, care va avea loc în data de 15 august, potrivit zvonurilor lui Evan Blass.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version