Home Homepage YouTube este acum, de asemenea, şi o aplicaţie de mesagerie

YouTube este acum, de asemenea, şi o aplicaţie de mesagerie

0

YouTube lansează un sistem nativ de mesagerie şi distribuire pe Android şi iOS în speranţa de a reţine vizitatorii să navigheze în continuare pe website.

Spre deosebire de comentariile şi share-urile existente, noua funcţie este mai degrabă despre distribuirea video-urilor intern şi conversarea cu un prieten sau un grup de prieteni mai degrabă, decât pentru a extinde comunitatea YouTube.

Un nou tab de distribuire va apărea în aplicaţia de mobile, conţinând toate video-urile pe care le-ai distribuit, ca de altfel şi conversaţiile. Poţi adăuga text şi emohi, exact ca în orice altă aplicaţie de chat şi poţi da like la comentarii, adăuga prieteni în grup şi viziona video-uri distribuite de prietenii tăi.

În principal este despre contruirea unei micro-comunităţi în jurul unui anumit video, doar cu prietenii tăi. Provocarea la adresa video-urilor Facebook este destul de clară, dar este vorba despre un sistem continuu, mai degrabă decât post cu post.

Unul dintre cele mai speciale aspecte ale noii funcţii este că poţi, de asemenea, să răspunzi la mesaje în conversaţie cu video-uri. Aşadar, decât să răspunzi la mesaje folosind cuvinte sau emoji, poţi folosi butonul „search the video” pentru a răspunde cu un video YouTube.

Dacă formezi un grup de discuţii cu prietenii, tendinţa este să se vorbească folosind citate din filme, este o progresie naturală. Acesta este un pas fascinant în direcţia unei reţele sociale video pentru YouTube, una mult mai intim decât platforma de care te-ai bucurat până aum.

Pentru moment, noua funcţie este live pentru câţiva utilizatori, dar cei care o primesc, pot da „invite” celorlalţi prin distribuirea unui video şi începerea unei conversaţii.

Ce părere ai cu privire la această funcţie nouă implementată de YouTube pe Android şi iOS?

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version