Home Homepage Hiaomi Mi Max este disponibil la precomandă în întreaga lume

Hiaomi Mi Max este disponibil la precomandă în întreaga lume

0

Xiaomi a lansat săptămâna trecută un nou phablet cu diagonala display-ului de 6.44 inchi şi o baterie care cu siguranţă va fi pe placul multor utilizatori care au nevoie de o autonomie cât mai mare a telefonului.

Phabletul nu este disponibil doar pe piaţa din China, ci şi în afara pieţelor asiatice, lista preţurilor fiind cunoscute deja.

Versiunea Xiaomi Mi Max (SD650) cu 3GB memorie RAM / 32GB spaţiu de stocare este disponibilă la precomandă cu preţul de 325.89 dolari, livrările urmând să înceapă din data de 21 iunie. Modelul SD652 cu 64GB memorie internă urcă preţul la 359.89 dolari. Aceleaşi versiuni Xiaomi Mi Max pot fi însă comandate direct din China cu 230 dolari, respectiv 261 dolari.

În variantă cu 4GB memorie RAM şi 128GB spaţiu de stocare intern, Xiaomi Mi Max poate fi comandat la preţul de 499.89 dolari, faţă de 307 dolari ceruţi cumpărătorilor din China.

Hugo Barra a numit Mi Max „Primul display de smartphone super mare de 6.44 inchi de la Xiaomi care încape în buzunar.” Descriind Mi Max ca „extrem de uşor de ţinut în buzunar” este un aspect foarte direct, pentru că practiv trebuie să întinzi mâna pentru a putea ţine acest „monstru”. Acestea fiind spuse, corpul metalic cântăreşte 203 grame, lucru deloc rău pentru o tabletă mai mică.

La fel ca în cazul unui număr de dispozitive recente, incluzând versiunile „lite” a LG G5 şi HTC 10, Mi Max vine cu procesor Snapdragon 652 (versiunile 4GB/6GB şi 4GB/128GB, iar ca model de bază Snapdragon 650 cu 3GB RAM/21 GB memorie internă).

Memoria poate fi extinsă via slot de card microSD, care este localizat în tăviţa hibrid care poate susţine şi 2 carduri SIM. Un senzor de amprentă circular este localizat pe spatele telefonului.

Camera de pe spate prezintă 16 MP şi detecţie autofocus care pară să fie asemănătoare cu camera Mi 5, pe care Xiaomi l-a lansat în februarie. Camera frontală de 5 MP are un unghi deschis de 85 de grade, iar apoi vine vorba despre baterie. Mi Max are o baterie masivă de 4850 mAh şi foarte puţine smartphone-uri din 2016 pot concura cu asta.

Desigur, bateria Mi Max este mai mare decât cea a Huawei Mate 8 care vine cu 4000 mAh, Galaxy S7 Edge cu 3600 mAh şi Moto X Play de 3630 mAh, dar nu a reuşit să întreacă Asus Zenfone Max, care are o baterie de 5000 mAh.

Mi Max este primul dispozitiv care rulează versiunea 8.0 a sistemului de operare MIUI de la Xiaomi. Acum folosit de 200 de milioane de oameni din întreaga lume, MIUI primeşte un redesign major şi un număr nou de funcţii pe care Xiaomi le detaliază aici.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version