Home Homepage Marca MOTO Z de la Lenovo se va lansa în data de...

Marca MOTO Z de la Lenovo se va lansa în data de 9 iunie

0

În vreme ce Sony a abandonat Z pentru X, Lenovo se pare că abordează direcţia alfabetică în sens opus. Mulţumită unei imagini publicate de Droid Life, avem dovada că în data de 9 iunie Lenovo va lansa marca Moto Z.

Motorola, compania care deţine pe hârtie brandurile Moto, a înregistrat recent marca MOTO Z. Aceasta acoperă „Telefoanele mobile, smartphone-urile şi accesoriile, încărcătoarele de baterii şi adaptoarele”. Această informaţie vine în sprijinul datelor furnizate săptămâna trecută de Venture Beat, potrivit cărora următorul flagship smartphone al Motorola sub brandul Lenovo se va numi Moto Z.

Nu ştim pentru moment care este fundamentul care stă la baza acestei schimbări şi dacă Motorola va face această numire a smartphone-ului doar de dragul de a o face.

Moto Z sau Moto X, depinde cum va fi numit în cele din urmă flagship-ul, se va lansa în data de 9 iunie în San Francisco, potrivit unei invitaţii de presă oferită publicităţii de către sursa de încredere HelloMotoHK.

Tot aici este menţionat numele aşa numitei Amps pe care se pare că Lenovo o va lansa o dată cu Moto Z. Este vorba despre o serie formată din Cameră Pro, Adventure, Theater, Stereo, Power şi Style.

9 iunie este ziua în care începe conferinţa TechWorld de la Lenovo şi compania face deja un tease la un smartphone care va trezi ceva nostalgie în inimile utilizatorilor. Suntem cu ochii pe Motorola by Lenovo şi vom oferi informaţiile necesare pe măsură ce acestea vor apărea.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version