Home Divertisment Evoluţie Microsoft face restructurări: 1.850 de angajaţi sunt trimişi acasă

Microsoft face restructurări: 1.850 de angajaţi sunt trimişi acasă

0

Microsoft restructurează 1.850 de locuri de muncă din divizia de smartphone-uri. Mai exact, este vorba despre divizia de hardware a companiei, iar decizia pare să afecteze 1.350 de angajaţi din Finlanda şi 500 din subsidiare.

În 2015, compania a mai concediat 7.800 de angajaţi ce făceau parte din divizia de telefoane, iar nu mai departe de săptămâna trecută Microsoft a anunţat că produce telefoane feature.

Terry Myerson, vice-preşedinte al diviziei Windows Devices, le-a transmis angajaţilor că Microsoft continuă să susţină gama de smartphone-uri Lumia, ca de altfel şi modelele produse de parteneri, iar în viitorul apropiat va dezvolta „dispozitive noi extraordinare”.

Nadella deja a redus valoarea achiziției de 9,5 miliarde de dolari a Nokia, încheiata de predecesorul sau, Steve Ballmer, mutând strategia Windows Phone înspre consumatorii de business, în încercarea de a concura cu Apple și cu producatorii care folosesc Android.

„Ne concentram eforturile pe industria de telefoane unde avem șanse de diferențiere. Vom continua sa inovam dispozitivele noastre, precum și serviciile cloud pe toate platformele mobile”, a spus Nadella.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version