Home Homepage Samsung lansează Galaxy S7 Edge Injustice Edition

Samsung lansează Galaxy S7 Edge Injustice Edition

0

Samsung lansează oficial o nouă ediţie de Galaxy S7 Edge. Este vorba despre Injustice Edition, un flagship cu specificaţii tehnice asemeni modelului standard, dar cu inserţii aurii şi logo-ul Batman aplicat pe partea din spate a dispozitivului.

În luna februarie a acestui an au început să apară zvonurile potrivit cărora Samsung ar putea lansa o ediţie limitată de Galaxy S7 Edge, cu tematica Batman. O lansare oficială era aşteptată ce-i drept în perioada martie – aprilie, dar se pare că abia astăzi gigantul sud-coreean a decis să ne facă surpriza.

Fanii filmelor cu super eroi s-au bucurat de o lansare în ediţie limitată a Galaxy S6 Edge Iron Man, care a avut loc în Coreea şi China, într-un stoc extrem de mic, aşa că rămâne de văzut ce succes va avea ediţia de anul acesta, Galaxy S7 Edge Batman v Superman.

Pachetul În care este livrat smartphone-ul are incluse un headset Gear VR, credite pentru jocul Injustice şi vouchere pentru conţinut disponibil pentru Oculus VR. Însă, conţinutul pachetului poate diferi în funcţie de ţară şi operatorii telecom prin care este distribuit smartphone-ul.

„Suntem încântaţi de parteneriatul cu Warner Bros. Interactive Entertainment şi oferim o ediţie specială de Galaxy S7 edge pentru fanii Injustice: Gods Among Us”, se arată în comunicatul Samsung.

„Injustice Edition este o ediţie limitată creată pentru cei care apără dreptatea. Întrebarea este: Tu eşti pregătit? Tu eşti pregătit să lupţi împotriva regimului?”, întreabă Samsung utilizatorii dornici să achiziţioneze unul dintre smartphone-uri.

Galaxy S7 Edge Injustice Edition lansat de Samsung va fi disponibil începând cu 13 iunie, în China, Singapore, Coreea de Sud, America Latină şi Rusia. Pentru moment, nu există date oficiale legate de preţul smartphone-ului.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version