Home Homepage Samsung va înregistra luna aceasta 25 de milioane de Galaxy S7 şi...

Samsung va înregistra luna aceasta 25 de milioane de Galaxy S7 şi S7 Edge vândute

0

Nu este un secret că Galaxy S7 şi S7 Edge sunt smartphone-uri excepţionale. În vreme ce uneori un telefon grozav nu se traduce în cifre imense de vânzări, aceasta nu este una dintre acele ocazii.

După ce a vândut în jur de 10 milioane de dispozitive în primele 3 săptămâni de disponibilitate, S7 şi S7 Edge se preconizează că vor depăşi 25 de milioane de unităţi vândute chiar luna aceasta.

Proiecţiile vin de la Daishin Securities, care a estimat vânzări între 14.5 – 15 milioane de unităţi în ultimele 3 luni de zile şi a spus că în prima jumătate de an Samsung va avea între 24 – 25 milioane de unităţi S7 şi S7 Edge vândute.

Vânzările totale în al doilea trimestru reprezintă o creştere de puţin peste 1% în T1, dar luând în considerare preţurile mari ale S7 şi S7 Edge, Samsung se poate aştepta la o creştere puternică a veniturilor şi profitului.

Daishin prevede o creştere a prețului de vânzare mediu al smartphone-urilor de la 217 dolari în T1 la 228 dolari în T2. Astfel, Daishin prevede o creştere a profitului operaţional Samsung de la 3.31817 miliarde de dolari în T1 la 3.64231 miliarde de dolari în T2.

Yonhap News Agency din Coreea susţine că succesul seriei S7 vine din 3 factori: calitate, lansare din timp şi marketing agresiv, în vreme ce Android Authority mai adaugă faptul că Samsung ascultă ceea ce vor clienţii.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version